vineri, 12 august 2022

Politically correct în filmele pentru cei mici

Buzz Lightyear este o jucărie reprezentând un cosmonaut care se luptă cu tot felul de forțe malefice pe tot cuprinsul Universului. Majoritatea dintre noi îl cunoaștem prin intermediul popularei serii animate Disney/Pixar, Toy Story (au fost patru filme animate "Povestea jucăriilor"). În 2022 a apărut un film animat avându-l ca personaj principal pe adevăratul Buzz Lightyear, cel care a inspirat jucăria din Toy Story. Filmul a fost urmărit cu interes nemărginit și de către copiii mei. Nimic special până aici...

În film, Lightyear are coleg de muncă o femeie. Această femeie se căsătorește cu altă femeie. Au și copil. Lightyear chiar îi spune colegei sale că abia așteaptă să-i cunoască soția. Cum zic Washington Post: "the most significant same-sex relationship yet in a Pixar feature". Filmul are audiența 6+. Ce se transmite copilului prin asta? Ne îndoctrinează de mici cu LGBTQ? Unde vom ajunge? Vorba unei prietene: "Transformarea excepționalului în regulă, din păcate. Adică a excepțiilor, că nu e nimic excepțional în a fi gay. Că nu îți cresc cinci creiere în plus.". Deja cei care văd în asta o ciudățenie sunt considerați înapoiați. Nu mai poți vedea nicăieri un film, nici chiar de copii, pentru că îți bagă pe gât și o chestie de gay. La ce să ne mai așteptăm? Probabil la Mondialul din Qatar obișnuitele banere despre rasism vor fi înlocuite cu banere despre iubirea homosexualilor și lesbienelor.

Îndoctrinarea e la cote maxime. Nu mai e mult și vom striga și noi cu toată sinceritatea: "Îl iubesc pe fratele cel mare!". 

8 comentarii:

  1. De ce te miri? Exact asta se dorește! Nu fac altceva decât să aplice vechiul dicton roman „Pâine și circ”. Circul este asigurat 100%! Ai platforme online unde poți vedea/face orice ... de la pornografie de cea mai joasă speță până la chestii total macabre, grotești, scârboase, ai platforme gen Netflix unde colcăie de filme elgibitiplusminus, iar țelul suprem e să mute toate astea în lumea reală, astfel vei avea o populație îndobitocită foarte ușor de controlat. Dacă vor avea grijă să îi și hrănească (Pâinea din dictonul de mai sus) totul va fi perfect! Depinde doar de noi să încercăm să protejăm copiii de mașinăria asta perfidă. Dacă copiii tăi s-au uitat la jegul ăla ar trebui să vorbești cu ei și să le explici că familiile de același sex nu sunt ceva la ordinea zilei ci niște excepții pe care societatea de azi ne impune să le tolerăm. Căci exact asta se întâmplă, nu e vorba despre respectarea drepturilor unor minorități ci despre impunerea acceptării lor de către majoritate și despre stigmatizarea majorității în cazul în care protestează. Dacă o să ai nenorocul să îți citească multă lume scrierea de mai sus să te aștepți la un potop de invective din partea susținătorilor elgibitichiuplusminussemnulîntrebăriișirestulalfabetului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alfabetsimultesemne13 august 2022 la 00:28

      Încă un lucru... că tot l-ai pomenit la finalul postării pe Orwell. În 1932 apărea cartea Brave New World scrisă de Aldoux Huxley. Cu 16 ani înainte de Nineteen Eighty-Four. Printre multele chestii prezise în acea carte (consumerismul fiind unul dintre ele), Huxley își imaginează o lume în care cuvintele mamă, tată, famile, etc. sunt obscenități. Vezi ceva similar cu societatea în care trăim azi?

      Ștergere
  2. Sper sa nu vada postarea ta activistele pe steroizi de pe facebook (Ada Gales, Ruxandra Predescu, Emilia Bogdacenco, Alina Dimitriu.... si alte Ane Pauker ale "progresismului") !! Te vor transforma in noul Buhnici !! :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai vazut ?? Exact ce ti-am zis: in doar cateva minute a aparut o progresista (Delia Dumitrean) si ti-a comentat pe Facebook :) Imediat ti-a dat o lectie "de morala" cu argumente fassssaite, in care s-a scos pe ea drept aia superioara-toleranta-luminata si pe tine drept inapoiatul din grota !! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar tu ai de gând să te uiți la mondialul din Qatar după toate cele întâmplate? Tu ești din ăia care își pun o ie, opinci și ițari și merg la nunta lui Geo Simion ca să mânânce brânză de la Ghiorghe Becali?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, și ce dacă? Brânza e bună.

      Ștergere
    2. Nu vorbeam cu tine! Sigur că e bună, doar cu brânza asta își plătește nea Gigi locul pe listele de senatori ale aurului.

      Ștergere
  5. Copilului meu care are 9 ani încă nu i-am vorbit încă despre sexualitate. De nici un fel. N-am considerat că e potrivit la vârsta pe care o are. Dacă filmul e categorisit la nivelul șase ani plus .... eu ce să înțeleg? Că am ratat startul? Nu i-am explicat copilului la momentul potrivit ceea ce trebuia să îi explic? Sunt un babuin care așteaptă ca fiul să iasă cu penisul sculat la 12 ani și să fecundeze tot ce prinde? A ieșit maică dracu' pe uscat!

    RăspundețiȘtergere