luni, 6 ianuarie 2014

Săptămâna nostalgiei după comunism la Lidl

Din nou la Lidl. Vreau să cumpăr două pachete de unt pentru o prăjitură. Doar atât îmi trebuie şi n-am să-i mai las să se joace cu mintea mea astfel încât să plec cu altceva din magazin. Merg direct la raionul de lactate. Surpriză! Nu are unt. Deloc. Ţip după o lucrătoare:
- Nu vreţi să băgaţi nişte unt?
- Păi nu mai este.
- Cum nu?
- Nu mai e deloc. Nici în depozit.
Incredibil. Nu se mai găseşte unt. Puţin mai în faţă sunt vitrinele frigorifice. Mă uit în ele şi o am altă mare surpriză. Sunt goale. Nici tu ceafă de porc, nici tu piept de pui. Nici un fel de carne. Sunt şi alţii care se uită lung. Pensionari care înjură printre dinţi. Asta e. Nu mă supăr. Poate bagă mâine. Plec, iar până la casă cumpăr un dres pentru copil.


4 comentarii:

  1. Deci... oficial o ducem bine: nu reusesc astia sa produca/aduca pe cat suntem noi de consumatori.

    RăspundețiȘtergere
  2. În clarviziunea mea, bănuiesc că în cele ce urmează vei povesti cum ți-ai cumpărat un iepure mort de la Lidl și l-ai gătit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai fi avut facebook poate intrai pe pagina LIDL si citeai urmatoarele cuvinte pe care le-am adresat acolo:

      Bună ziua! Nu am găsit astăzi iepure deloc la Lidl, deşi pe site au spus că bagă în data de 17 ianuarie 2014. Am fost în două magazine bucureştene (Morarilor şi Baicului) iar acest produs lipsea cu desăvârşire. Probabil pensionarii hulpavi au venit la primele ore ale dimineţii şi au cumpărat toţi iepurii. Dar şi voi sunteţi aiurea. Probabil aţi adus 3 iepuri în fiecare magazin. Aduceţi, domnule, mai mulţi iepuri, să mănânce şi poporul român o friptură adevărată. Că ne-am săturat de pui şi porc. Mâine la prânz când mă duc la magazin sper să găsesc o vitrină plină cu iepuri. În rest numai de bine!

      Ștergere
    2. N-au iepuri la LIDL28 ianuarie 2023 la 22:32

      Dacă vrei IEPURE, du-te în pădure să-l prinzi pe Bugs Bunny !

      Deși e greu de prins: o să fie obraznic, o să-ți îndoaie pușca, o să-ți pună petarde în pantaloni.

      ȘI iepurele din desenele ruseșți e greu de prins !!
      O să înjuri printre dinți ca lupul ăla jerpelit: "Nu zaietz, nu pagadi !!"

      Ștergere