marți, 25 martie 2014

Aspiratorul Kirby

Într-o seară mă sună un prieten şi-mi spune că a asistat la o demonstraţie cu aspiratorul Kirby şi că m-a programat şi pe mine la un asemenea spectacol, acest electrocasnic doar aşa vânzându-se, din uşă în uşă, de către comis voiajori ca Bunny Munro sau ca Maxwell Sim. Mi-a părut bine pentru că auzisem de Kirby şi nu înţelegeam de ce costă atât de mult. Circa 2500 euro, adică aproape jumătate dintr-o maşină Dacia Logan nouă. Am fost sunat de către cei de la Kirby şi am stabilit de comun acord o dată pentru demonstraţie, la mine acasă.

Cel care se ocupă de prezentare, un băiat cam de 31-32 de ani, a venit cu o Dacia Logan din al cărei portbagaj a scos două sacoşe mari de voiaj cu însemnele Kirby. Am dorit să-l ajut, dar nu a acceptat spunând că le ţine el pe amândouă pentru echilibru. Am mers în casă, respectiv în sufragerie, unde eu, nevasta şi copilul ne-am aşezat frumos pe canapea la îndemnul acestui comis voiajor care ne-a întrebat ce am auzit despre acest aspirator. Eu i-am zis sincer că am auzit de preţ şi anume 120 milioane. A dat el puţin din mustăţi, dar a zis că până la urmă mă voi convinge, pe parcursul demonstraţiei. Înainte de a începe demonstraţia propriu-zisă a scos din traistă un banner A4 pe care era o imagine cu o insulă din Grecia şi ne-a spus că el nu a fost niciodată în Grecia şi că-şi doreşte mult să meargă acolo cu prietena lui, iar ei la Kirby au un concurs şi obţin puncte dacă vând direct la vizionare un aspirator, iar în funcţie de clasament se câştigă excursia în Grecia. Da. Ce să zic? Puţin ne pasă de excursia lui în Grecia. Nici eu nu am fost în Grecia. În sfârşit. A început demonstraţia, moment în care omul şi-a sunat superiorul ca să anunţe acest lucru. Aspiratorul are un design clasic, chiar plăcut şi nu seamănă cu alte aspiratoare. E cam ca ăla cu care face curat Farrokh Bulsara în videoclipul piesei I want a break free. La aspirator a racordat un tub şi un sistem foarte ingenios de ţevi cu perii la capăt. Cu aceste perii chiar ajungea deasupra bibliotecii până în spate sau pe sub canapele, unde aspiratorul nostru normal (pe care am dat 300 lei în Cora) chiar nu ajunge. În loc de sacul aspiratorului folosea un borcan care în capăt avea nişte şerveţele albe pe care se vedea bine praful strâns. La fiecare aspirat printr-un loc al sufrageriei noastre acel şerveţel se făcea negru de cât praf era adunat şi trebuia schimbat, iar comisul voiajor nu ezita să râdă de noi, dar aşa la modul fin. Din când în când ne întreba dacă nici acum nu îşi face banii.

Apoi a întrebat care este cel mai folosit loc din casă dar cel mai puţin curăţat. Iar eu i-am răspuns că bucătăria, iar el a zis nu, saltelele de dormit. Şi ne-a cerut voie să meargă în dormitor. Între timp a scos tuburile din aspirator şi i-a ataşat direct o perie destul de mare. În locul şerveţelelor albe la burduf a legat o cârpă neagră şi s-a apucat să aspire salteaua. După ce a aspirat a luat cârpa neagră în mână şi se tot întreba (aşa în joacă) dacă să ne arate sau nu ce e înăuntru. Parcă asistam la un spectacol de iluzionism. Ne-a arătat. O pulbere albă. Ne-a întrebat dacă ştim ce este pulberea respectivă. Nu am ştiut. A zis că sunt acarieni, adică microorganisme care mănâncă piele moartă. Le-a pus pe o linguriţă şi le-a dat foc cu o brichetă. Mi-a dat să miros. Mirosea ca şoriciul pârlit proaspăt de pe porc, de Ignat. A mai zis că fără aspiratorul Kirby ar trebui să schimbăm de două ori pe an salteaua.

Apoi a urmat cea mai interesantă parte. Cea de curăţare a covorului din sufragerie. Până la urmă cei mai mulţi dintre noi la asta cred că se foloseşte aspiratorul, adica pentru aspirat covoare. Mai întâi ne-a cerut voie să aspire covorul cu aspiratorul nostru şi abia după ce a dat bine-bine cu el a început să dea şi cu Kirby şi râs de cât praf adună Kirby după aspiratorul nostru, spunându-ne că avem un aspirator inutil. După ce a aspirat, a şi spălat cu soluţie şi un dispozitiv special. Acest dispozitiv special de spălare mai costa încă 320 euro pe lângă cei 2500 euro iniţiali. Recunosc, le-a făcut foarte frumos. Ne-a întrebat dacă nici acum nu merită aspiratorul, iar noi am spus că merită, dar că nu ne putem permite să-l cumpărăm.

De aici a început showul. Comisul voiajor a spus să stăm puţin că-l sună pe şefu lui. L-a sunat şi i-a zis că a terminat demonstraţia la noi şi că ne-a plăcut foarte mult şi că-l roagă în numele nostru să ne lase în rate fără dobândă aspiratorul, cu un avans mic. Apoi ne-a zis că şeful doreşte să vorbească cu mine şi mi-a dat telefonul, fără să mai apuc să refuz. Şeful mi-a zis că dacă cumpăr pe loc aspiratorul îmi poate lăsa cu un avans de 500 euro din care acum îi pot da 50 euro sau cât am în casă, ca să putem semna contractul şi restul de avans în 2-3 zile, iar ce mai rămâne în 12 rate egale fără dobândă. Iar apoi a mai zis că îmi dă pe gratis peria care spală covoare în valoare de 320 de euro. Dar numai dacă cumpăr în seara asta. Şi apoi l-a cerut înapoi la telefon pe comisul voiajor cu care a mai vorbit 1 minut. După ce a închis cu şeful comis voiajorul mi-a întins mâna şi m-a felicitat, întrebându-mă dacă să scoată contractul, ca să nu pierd oferta. Că nici el nu dorea să piardă oferta cu Grecia, pentru că avusese un start mai slab în concurs, dar recupera el. L-am poftit pe om în bucătărie şi i-am dat un pahar de Pepsi Cola rece. Ne-a mai arătat el tot felul de calcule şi posibilităţi, dar i-am zis că nu suntem nici noi proşti şi cunoaştem aceste tertipuri ale vânzătorilor, eu chiar lucrând în vânzări. Păreri de rău de ambele părţi şi asta a fost. Am stat cu el de vorbă o oră pe stradă, când l-am condus. Am discutat despre maşini şi călătorii. Până la urmă era doar un om care-şi făcea şi el treaba. A prezentat frumos şi chiar mi-a dat impresia unui comis voiajor din America anilor '30, care vinde nimicuri nevestelor casnice.

Aspiratorul foarte mişto. Mi-a plăcut. Dar mai mult de 4000 lei nu aş da pe el. În fond şi la urma urmei e doar un aspirator, iar 4000 lei cred că e un preţ corect pentru ceea ce face. La sfârşit i-am dat o listă cu prieteni de-ai mei cărora să le recomande produsul. Aşa se face reclamă la Kirby. Probabil nu l-a primit nimeni din cele 15 persoane indicate. În ziua de azi lumea se fereşte de a băga străini în casă.

189 de comentarii:

  1. :)))) Tot e bun, că vine omul și face curat în casă. Cred că ai avut un spectacol pe cinste. Cum reușeai să faci față râsului? Oricât de bun ar fi fost aspiratorul, totuși- prețul și strategia de vânzare sunt prea exagerate, bat la ochi, dar or fi și destui care se lasă convinși. Arsenalul este uimitor. Dar pe mine cel puțin amănuntele de genul ăsta mă conving să nu cumpăr. Ofertele mai realiste, mai din topor sunt mai convingătoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. crezi ca face curatenie?....asa te prosteste sa acepti prezentarea ....iti demonstreaza ce poate face aparatul...este adevarat ca este unul performant ....ca si aspirator ...doar atit !

      Ștergere
    2. Folosesc Kirby de 5 ani...este foarte bun...sunt foarte mulumit de el isi merita banii...nu regret ca am dat atatia bani pe el vreau sa spun ca am scapat de tot praful din casa. Nu vorbiti daca nu ati folosit sau nu aveti Kirby in casa...pt ca noi suntem invatati sa facem curatenie la suprafata dar mizeria ramane in casa orice am face.... Locuiesc la bloc, am un inceput de astm si acesta a fost motivul principal pentru care sotia a cumparat aspiratorul. Inainte am avut pe rand aspirator cu sac, cu apa x 2 modele diferite, cu filtru hepa si ultimul cu sac de hartie si nu's ce alt fitru la iesire. Nici unul nu se compara cu Kirby. Si spun asta strict dpdv al faptului ca nu ia praful de jos si apoi il arunca in aer, asa cum am constatat personal inainte de a afla despre aceste tipuri de aspiratoare, in lumina razelor solare. Sa stiti ca intamplator sau nu, de cand il am nu am mai avut decat o singura criza.
      OAMENI BUNI, SUNTEM PREA SARACI CA SA MAI CUMPRAM LUCRURI IEFTINE!!! sincer...cred ca, Kirby nu este doar un aspirator...este o investitie... Dupa parerea mea isi merita toti banii gandindu-ne cat economisim in timp ce l folosim. Nu-i fac reclama, confirm doar ceea ce se vede la prezentari. Fiecare este liber sa faca ce vrea cu banii pe care ii are.
      Oricum, produsul e super tare. E catalogat de organizatiile in domeniu ca fiind cel mai bun aspirator la ora actuala. Kirby face un singur produs - acest aspirator, de 100 de ani, pe care l-a imbunatatit succesiv.

      Ștergere
    3. De ce in America costa 1000 de dolari? E atat de scumpa traversarea ocenului??? Cat v-au platit pt postare?

      Ștergere
    4. din cauza psd-ului. oricum, nu mai e 1000 nici in america.

      Ștergere
    5. Nou,cu garanție, la 1000$ sau sub în SUA? Unde? Dar fără glume cu vânzări la a n-șpea mână!

      Ștergere
    6. Un Kirby nou costa in State cam 1500 - 1600 cu toate accesoriile si pe la 1200 - 1300 fara.
      Problemea e ca peste tot in State se afiseaza pretul fara taxe, care sunt in jur de 8-10%
      Plus transportul, comisionul agentului, adaosul distribuitorului... ajunge usor peste 2000.

      Stiu asta pentru ca am fost si eu agent cu ani in urma si am fost si eu curios la randul meu.

      Ștergere
    7. Mr. Canpai, o opinie mai rezonabilă! :)

      Ștergere
  2. Nu aveam de ce sa rad decat de bietul baiat care facea demonstratia. Aspiratorul este chiar bun, dar pretul este complet nefondat. Nu stiu de ce accepta sa-l vanda asa la asemenea pret si nu-l baga in magazine la un pret de 3-4 ori mai mic. Ar avea mult mai mult de castigat dupa parerea mea. Si da...m-am ales cu o curatenie cat de cat...gratis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ai idee si nici minte sa gandesti cata lume se gandeste la sanatatea personala si adopta comportamentul adecvat alegand acest produs.

      Ștergere
    2. Ba esti prost?! 2500 € cimpoiul ala?
      Pai tu ai da banii astia pe el?

      Ștergere
    3. eu l-am cumparat si nu imi pare rau. de mult timp vanez un "comis voiajor" sa-i cumpar kirby-ul. habar nu ai ce mult s-a schimbat si mirosul in casa... ca sa nu mai zic de insectele pe care le avem cu totii. asadar, decat sa spal canapelele in fiecare an (sunt din tapiserie si am bebe), sa spal covoarele de cel putin 2 ori pe an, sa sterg praful, sa aspir, sa spal lenjeria saltelei...adica rutina curateniei, pe care am avut-o ca si voi, prefer sa-mi iau un agregat care le face pe toate, la fel de 2 ani incoace, fara sa miroasa deloc a incins, a praf, sau a sosete nespalate.

      Ștergere
    4. Nu o sa găsești niciodată un kirby la pret realist cum spui tu , deoarece cine isi cumpără asa ceva nu îi vine să îl vândă la un preț mai mic decât la cumpărat, sa fim serioși. Poti cumpără kirby doar din aceste prezentări directe si atât! Restul e tabu , si isi merita fiecare bănuț pentru ca este nr 1 mondial.. acum spune mi tu ce produs este numărul 1 mondial si are un preț " realist ". Omul este bun la aruncat cu păreri. PS , eu cred asa , când comisul voiajor a plecat din casa ta , te ai ofticat foarte mult ca nu ai bani sa cumperi si tu asa ceva ! Pun pariu, si încă ai rămas cu mizeria în casă si în ziua de azi :)) ti o spune un detonator de kirby , Peace!

      Ștergere
    5. caca maca, gabriel are bani gramada, dar prefera sa dea 2000 de dolari americani pe o masa la un restaurant, nu pe un aspirator minune.

      Ștergere
    6. Acum 2 ani si ceva am achizitionat un aspirator Rainbow, cam acelasi pret cu Kirby, de care am fost foarte multumita si pe care il credeam "the best". L-am primit pe voiajor doar pentru a-l refuza si a-i arata un aspirator adevarat -Rainbow. Am urmarit prezentarea ironic, apoi mi-a spus ca stie de la sotul meu ca deja avem un aspirator Rainbow si m-a invitat sa aspir cat cred eu de cuviinta o parte din aspirator. Apoi voiajorul, tot cu aspiratorul meu, a aspirat exact acelasi loc inca de 50 de ori, pe numarate, din toate directiile. Mi-a cerut permisiunea sa dea covorul pe acel perimetru cu Kirby. Ma gandeam, ei, acum sa te vad, cum ma mai convingi? Si, SURPRIZA! Nu mi-a venit sa cred ce a scos Kirby dupa atata aspirst cu Rainbow. Deci chiar e grozav si face toti banii. Mi-am sters zambetul ironic si de superioritate si am semnat contractul pentru un Kirby.

      Ștergere
    7. Helloo...Am primit un telefon la ceas de seară...comisul de la kirby este la usa ...Am zis....ati ajuns ca un înger în casa mea sa faceti curat😂😂Socat acesta sfios a zis de unde sa începem...Trebuia o oră să facă prezentarea ...Trei ore mai tarziu cu casa luna si bec facuta de el m-a convins rezultatele curățeniei cu acest aspirator si L-am achiziționat.De departe cel mai bun ever.

      Ștergere
    8. Este un sistem piramidal....de aici pretul enorm. 😉

      Ștergere
    9. Daca tot ai si Rainbow, era mai convingator daca, dupa demonstratia lui, in urma caruia a gasit mizerie in locul aspirat cu Rainbow, aspirai si tu cu Rainbow in urma lui!!! Probabil că și tu gaseai urme de mizerie!!!

      Ștergere
  3. Tipul ăsta de vânzare n-are nicio șansă cu potențiali cumpărători ca mine. În primul rând nu raspund la telefon dacă nu cunosc numărul. Poate sa sune până se consumă bateria. În al doilea rând NU aș avea răbdare cu astfel de oameni. Știu sigur că nu voi cumpăra produsul, vânzătorii exaltați mă fac să devin violent și consider că în minutele, orele, zilele în care ăia încearcă sa ma convingă să cumpăr ceva de la ei, aș putea face ceva mult mai util: aș putea să citesc, să ascult muzică, să dorm, să ma plimb, etc. Așa că nu mi se pare nimic interesant într-o astfel de prezentare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am treaba nici cu vanzatorii, nici cu aspiratoarele, am nimerit intamplator pe acest blog... dar am citit si postul tau si ma gandeam... ca mi-e mila de tine. Cred ca esti tare singur si morocanos.

      Ștergere
    2. Dacă n-ai treabă nici cu vânzătorii, nici cu aspiratoarele nu aveai de ce să comentezi aici. Te anunț că nu ai treabă nici cu psihologia. Crezi prost! Dobitoci ca tine pot să-și păstreze aprecierile despre persoana mea pentru ei! Sau să le introducă frumos în anusul personal și ulterior să le aspire cu chirbi....

      Ștergere
    3. anonime, te rog sa citesti si alte postari. numa singur nu e. morocanos, nici atat. altele sunt pacatele sale, iti lasam placerea sa le desoperi. citeste cu incredere acest blog!

      Ștergere
    4. Ionescu, anonimul se referea la Eufrosin am impresia.
      Ma bucur ca va place template-ul care returneaza ultimele comentarii de pe blog. Altfel n-ati fi gasit voi ce scrie lumea pe aici. D'astea sunt IT-isti care castiga 4000 euro/luna si IT-isti care castiga mult sub salariul mediu pe economie.

      Ștergere
    5. da, la eufrosin. pai e intr-o eroare si mai mare.

      castigi 4ooo de euro sau ce vrei sa zici? felicitari!

      Ștergere
    6. pai nu. ca n-am facut eu templateul. eu doar i-am dat copy/paste. daca castigam 4000 euro/luna mai eram fan lidl?

      Ștergere
    7. nu stiu daca erai fan lidl, dar cu 4300 $/luna ai fi putut afirma ca faci parte din clasa de mijloc.

      Ștergere
    8. Am fost si eu unul dintre cei carora li s-a facut prezentarea si cand mi s-a facut oferta imi venea sa il arunc pe geam pe bietul om, am crezut ca isi bate joc de mine. :( Multi dintre comis-voiajorii care se plimba cu aspiratoarele astea, Kirby, nu intra prin cartierele Bucurestiului sau ale oraselor din tara cu muncitori si someri. Daca ajung din greseala intr-o asemenea zona o marcheaza ca a doua oara sa nu mai vina ca stiu ca nu vand asemenea produse. Eu cunosc firme care fac bani din asta si nu dau pe Kirby pretul asta, asta ce inseamana? Daca ar fi atat de nemaintalnite cei care se ocupa de munca asta, la curatenie ma refer, ar investi in asemenea produse ca ar scoate bani. Acei vanzatori ambulanti nu umbla decat prin cartierele rezidentiale ale oraselor si prin zonele unde au cunostinte ca sunt oameni care 2.500 Euro ii castiga in 3-4 zile de munca. Aia cu 5000-6000 Euro/luna sunt pacaliti mai usor sa arunce o caruta de bani pe geam la la veniturile lor nu se vede pierderea, pentru asta se vand astfel de aspiratoare numai prin modul din usa in usa. Daca le-ar baga in magazine la pretul asta nu ar primi nici un magazin sa blocheze banii degeaba in asemenea produse care nu se vand decat ocazional. Pentru un om de afaceri rulajul banilor inseamna foarte mult ori cu firma asta inseamna FALIMENT! Da da asta e daca dai jumatate de masina pe un aspirator, cum spunea #Gabriel.

      Ștergere
  4. Dacă există o Dacia Logan nouă (și funcțională) cu 5000 de euro, te rog să mă anunți.

    După ce dai cu aspiratorul bine-bine, lasă-l 5 minute și apoi dă din nou cu același aspirator. Ai să fii uimit cât praf poate să adune la a doua tură.

    Foarte urât că nu i-ai spus lui Freddie pe nume.

    Prețul este într-adevăr absurd. Poți să speli lunar covorul, la spălătorie, până la sfârșitul zilelor, cred că ieși mai ieftin așa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am facut eu socoteala si in 24 luni te costa dublul pretului aspiratorului. 1/sapt spalat covor

      Ștergere
  5. Am zis aproape jumatate din Dacia Logan. Un Logan 1 fara nimic pe el, fara servodirectie costa 6000 euro. Nou. La Logan 2 nu stiu preturile, dar tot pe acolo cred ca sunt.

    Mda. Si eu ma intrebam daca mai da pe covor dupa ce a fost spalat oare se mai strange ceva pe servetelul ala alb?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va propun un test ca sa va convingeti. Ati vazut prezentarea Kirby. Stiti ce praf a iesit din covor. Duceti va rog covorul la orice spalatorie si dupa ce il luati chemati din nou un dealer kirby si veti avea marea surpriza sa gasiti exact aceeasi cantitate de praf in el. De ce? Pentru ca la spalatorie nu fac decat sa dea cu acel jet pe un covor plin de praf. Praful combinat cu apa se transforma in noroi, iar covorul se va imbacsi si dupa uscare praful tot acolo se va afla. Singurul rost al spalarii este sa scapati de pete, in nici un caz de praf.

      Am vandut kirby timp de 5 ani. Am vazut mii de alte aspiratoare si am intalnit mii de situatii, inclusiv covoare proaspat aduse de la spalatorii, proaspat batute, etc. Credeti-ma, orice ati face praful si acarienii tot acolo vor fi; pur si simplu nu exista alta metoda momentan sa scapati de ele. Oricand doriti putem face aceste teste si eventual altele propuse de Dvs si va veti convinge.

      Ștergere
    2. Da...asa a fost sa fie. Eu am batut covorele, le-am spalat, iar dupa ce s-au uscat le-am batut din nou (asa am invatat de cand faceam curat cu parintii in casa parinteasca).
      Ocazia a fost ca la 2 saptamani dupa ce spalasem covorul, sa vina un reprezentant de-al lor pentru a-si demonstra calitatitile acestor aspiratoare(chiar mi-am zis in minte, sa vad ce dracu mai aspira asta si cu ce mai vor sa ne pacaleasca, sa ne mai ia bani pe tot felul de gainarii).
      In urma cu 2 ani mi-am cumparat 2 saltele dormeo pentru dormitorul meu si al fiicei mele.
      Chiar si dupa toata poveste cu spalatul covoarelor si intr-adevar ma pus sa dau cu aspiratorul meu(un samsung de 2000 de Wati vechi de vreo 5 ani), a aspirat si el cu Kirby si pentru moment m-i s-a facut rusine

      Ștergere
    3. Si eu va propun un test. Curatati un covor cu Kirby si dupa o saptamana il curatati din nou, bineinteles ca tot cu Kirby. Rezultatul, ca si cum nu a fost curatat. Ce demonstreaza asta? Cat de bine ar fi curatat, datorita aerului poluat si atator alti factori se va murdari la loc. Concluzia: un aspirator normal e la fel de bun ca dai cu el cat de des vrei.

      Ștergere
  6. haideti sa va spun ceva dragilor:daca aveti chef,timp si rabdare sa mergeti sa spalati covoare toata viata, este strict problema voastra, daca aveti chef, bani si lisa logica sa cumparati un aspirator de 300 de lei o data la 6 luni iarasi este problema voastra, sa ai un produs pe care te poti baza TOATA VIATA TU SI FAMILIA TA; dar pentru care poti face eforturi sa platesti 1 an, cred ca este o chestier de respect personal pentru SANATATE...dar ce sa faci?mai bine bagam in noi saorma de 3 ori pe saptamana, pizza de 2 ori, ca nu sunt in stare sa gateasca femeile sexoase pe care le alegem drept iubite,, fumam, bem, batem cluburi...nuuuuu, de ce sa avem ceva de calitate in viata asta???nuuuu, mai bine ceva ieftin, asa mediu, sa zicem ca traim si noi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect! Chiar aveti dreptate. ..

      Ștergere
    2. Esti victima (x ai cumparat, x vinzi kirby) cu creier spalat (probabil cu kirby). Ce treaba are acest aspirator cu sanatatea??? Nu toata lumea e tampita. De cand fac acarienii rau? Ei sunt microscopici si mananca pielea exfoliata, deci fac bine. Cine cumpara aspiratoare la fiecare 6 luni??? Ce om sanatos mental face eforturi timp de un an, pentru a cumpara un aspirator? Ce inseamna toate magariile astea manipulatoare cu care atacati bunul simt? Mars la munca!

      Ștergere
    3. Sa traiesti tu fericit cu aspiratorul tau de calitate. Eu prefer sa mananc pizza si shaorma in pat cu o bunaciune!

      Ștergere
    4. Intr-adevar, acarienii sunt foarte buni atata timp cat traiesc. Dar dupa ce mor? Ceea ce a aspirat dealerul in casa sunt acarieni morti, fecale de acarieni si oua. De ce? Pentru ca salteaua de pat este mediul lor propice de dezvoltare; acolo se indeplinesc conditiile de baza pentru traiul lor si pentru inmultirea lor: intuneric, umiditate (transpiram noaptea) si caldura (dormim in caldura si corpul nostru degaja caldura). Aceste resturi de acarieni ce le inspirati in fiecare seara, aprox 8 ore/zi cat dormiti pot duce la astm si cancer pulmonar.
      In ziua de astazi informatia se obtine foarte usor, exista internet. Inainte sa aruncati cu vorbe pe toate site-urile, documentati-va, altfel o dam in penibil.

      Ștergere
    5. Nu vand nici Kirsby nici nu mi-am cumparat, dar am asistat si la o demonstrati de aspirator acum vreo 2-3 ani model Rainbow si acum vreo luna de Kirby.
      Si Rainbow este performant fata de aspiratoarele pe care le cumparam din Cora sau eMag sau etc cu 3-500 de lei, dar Kirby are niste functii in plus care le-au vazut cei care au putut sa le vada si sa faca diferenta.
      Nu am un venit foarte mare in casa, dar ma gandesc serios sa-mi achizitionez unul.
      Diferenta de pret este intr-adevar foarte mare, dar dupa parerea mea este un ultim model de S class al aspiratoarelor care nu suporta comparatie cu un ultim model de Logan (care mai este exploatat si prost) Cunosc tot felul de saracii care-si cumpara masini de care nu pot sa aibe grija ( in loc sa-si cumpere maxim bicicleta, pentru ca atat poate sa intretina).

      Ștergere
    6. Asa este si eu am avut o prezentare acasa acum cativa ani si an fost foarte încântată de acest aspirator an comparatie cu ce este pe piata acesta este de nota 10 dar este foarte greu de achiziționat din cauza banilor....având un salariu mic nu ti permit un lucru atât de acum chiar fiind el foarte bun.chiar mi doresc foarte mult dar nu cred ca mi voi permite🙁

      Ștergere
  7. Domnu' Anonim, cand ne puteti convinge cu o prezentare? Ori sunteti printre putinii care au cumparat produsul si au realizat ca nici un Logan nu face 30.000 de euro, dar nici un aspirator care are cateva capete bune, dar aceeasi putere de aspirare ca unul din comert nu poate sa coste 2.500 de euro?
    Iar prezentarea e standard, cuvant cu cuvant si gest cu gest cu cea descrisa, am vazut-o si eu de curand...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este...Prezentarea este standard. Si eu o regasesc cuvant cu, cuvant, dar cand veti cumpara dumneavoastra din comert un aspirator de, ATENTIE 600 de Wati si v-a face curat dupa Kirsby atunci aveti dreptate si jos palaria si tot respectul.
      Pana atunci se intampla un fenomen cu prostia sau neatentia, incultura, saracia, fitzele pe care nu si le permite fiecare si atunci arunca cu noroi, ca este mai usor si are priza la public (care este din ce in ce mai incut, puturos si mai invidios).
      Este normal ca atunci cand ai o masina de zi cu zi de 1500 de euro sa spui ca un aspirator de 2500 este o aberatie (sau pensionat pe caz de boala).
      Este la fel ca atunci cand ai un Logan de 10 ani si te duci la reprezentanta la Bugatti sau Lamborghini si spui ca vrei sa faci un Drive -Test ca peste o saptamana ai gasit pe cineva care vrea sa cumpere Loganul tau, care va fi avansul pentru noua ta masina, iar restul o vei achita in rate din salariu minim pe economie (sau pensie)

      Ștergere
  8. si daca ati vazut prezentarea la ce concluzie ati ajuns?ca tot mai bun e aspiratorul de 1 million, luat de 2 ori pe an...v-ati facut calculul, de cati bani ati fumat pana la aceasta varsta?sigur va luati o casa pana acum...va rog, e mai comod sa ai o mentalitate mediocra, decat sa fi high class...cu bani moderati!

    RăspundețiȘtergere
  9. si la mine a venit cu prezentarea si a incercat din rasputeri ca sa ma convinga sa cumpar si sa-mi demonstreze cat e de bun,el zicea ca vinde circa 10-15 bucati pe luna si are un commission de 20 la suta, tare afacere,daca vinzi 15 bucx3000 euro are un commission de circa 9000 euro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stit de ce moare drumetul?
      De drumul lung
      Stiti de ce moare prostul?
      De grija altuia
      Ai facut calculul repede, sa vezi cat castiga ala care ti-a prezentat tie aspiratorul.
      Fac pariu ca traiesti din banii lui mata si tactu, sau ai ajutor de somaj si bagi in tine shaorma cu de toate...si stai in fata televizorului lustruind telecomanda...acum ai mai calculat tu repede cat castiga ala...ba dar tare prost trebuie sa mai fi

      Ștergere
  10. Am asitat asta seara la acest show, no comment despre aspirator , in rest asa cum este scris de catre voi a fost cuvint cu cuvint : Concluzie sa,mi bag p in el de aspirator si cartofi prajiti da făcea nul cumparam , intiplarea face sa am un aspirator de generatie mai noua tot cu filtru hepa ( sa vz ce ochi a facut cind la vz ) mai avea putin si,mi cerea si chitanta la aspirator �� ce mai încolo si in coace o mare timpenie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare. Serios, ce aspitator ai ca vreau si eu sa cumpar unul dar nu Kirby.
      Multumesc.

      Ștergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu nu mai vreau sa/mi spun parerea aici sa nu creada cineva ca sunt angajata la Kirby Va spun doar atat dragilor inainte sa ascultati pareri ale unor persoane care probabil nici macar n-au vazut cum arata un aspirator Kirby trebuie sa ascultati pareri de la persone care il folosesc! Cum poti sa asculti pe cineva care isi exprima parerea despre ceva ce n-a vazut niciodata! Va recomand sa vedeti macar o demonstratie acasa! Seara frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  13. Am ras copios cand am citit artocolul. Parca era prezentarea facuta la mine acasa. Cuvant, virgula si punct. Ok nu era vacanta in Grecia dar tot o plecare era in alta tara. Oricum nu asta conteaza. Sincer mi-a placut aparatul dar modul, procedeul si tehnicile de vanzare lasa mult de dorit. II rog pe vanzatori sa lase textele invatate ca 2000 de euro nu cresc in pom. Apropo canti dintre vanzatorii de Kirby detin unul?. Pe partea cealalta hai sa fim seriosi, acarienii sunt o problema grava la cei cu astm. Va rog nu luati textele invatate la cursurile vostre si sa le spuneti peste tot de parca sunt cuvant de lege. Vreti sa stiti ca sunt mult mai multe cazuri grave provocate de mucegai decat de acarieni?.
    Am vazut demonstratia la mine acasa si am vazut ce poate aparatul, am primit o oferta si rezultatul a fost NU IMI POT PERMITE. va rog nu vorbiti aici ca alti "Anonimi" ca daca nu bei, nu fumezi sau nu manaci diverse mancaruri nesanatoare iti permiti sa cumperi o casa sau cel putin poti sa iti cumperi Kirby. Pun pariu ca toti care spun asta traiesc tot in chirie sau in apartamentul parintilor si nici nu au Kirby. Nu continuati sa adresati jigniri gratuite

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu știam că blogu' ăsta a devenit un fel de ocaziipunctro. Vinde lumea aspiratoare, gogoșiere, mânuși, păpuși, ciorapi și pluș (industrial). Vrăjelile cu aspiratoare ce aspiră și praful lunar, frigidere ce o păstrează pe bunica până la 327 de ani, mașina de spălat ce scoate petele de spermă de pe ițarii lui Decebal, bormașina ce găurește pereții centralei de la Cernavodă, râșnița ce macină căcat și ondulatorul de floci sunt pentru prostimea ce vrea să se încadreze în marele salt tehnologic, aifonistic, tabletistic, feibucistic, etc, al minunatului secol douășiunu. Nu îmi este frică de praf, de acarieni, de microbi și de alte amenințări nevăzute. Nu am o obsesie ca totul să strălucească precum în reclame. Nu mă așez cu teamă pe veceu gândindu-mă că orătaniile alea urâte din reclama cu domestos mă vor mușca de cur. De mii de ani omenirea a trait mai mult decât insalubru și totuși am rezistat ca specie. Ba chiar aș zice că am suprapopulat planeta asta. Ar fi chiar util ca niște acarieni, microbi, căcat, muie cosmică, să ne mai rărească. Chiar și pe mine (pentru cei ce se vor grăbi să facă comentarii de genul "ai putea fi tu unul dintre cei nefericiți"). Așa că aspirați-vă în cur cu chirbi și marș de cantați la altă masă!

    Pentru boul care a scos-o cu șaorma, băutură, curve și alea alea vs aspirator chirbi nu pot decât să îi urez un: S-o aspiri pe mă-ta din pula vecinului de Crăciun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte tare, si frumos, si elevat..

      Ștergere
    2. Cel mai tare comentariu! Am ras cu lacrimi :))

      Ștergere
    3. Foarte bine punctat
      Mi-a plăcut pledoaria
      Am ras cu lacrimi

      Ștergere
    4. Mi-a placut pledoaria
      Ai punctat f bine
      Am ras cu lacrimi

      Ștergere
    5. Am ras cu lacrimi.
      Punctat exact cum trebuie.
      Mi-a placut pledoaria.

      Ștergere
    6. Buna pledoaria,bun aparatul, pretul e pentru cei care pot fi prostiti....

      Ștergere
  18. si cu ce ar trebui sa ne deranjeze ca acarienii mananca piele moarta? bina ca nu mananca piele vie. Ce se intampla cu pielea moarta daca nu o mananca acarienii? Cine o mananca? Se mumifica in saltea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema nu este ca mananca piele moarta si nici nu te deranjaza ai dreptate, dar ca mananca piele moarta si dupa aia mor si ei, pentru ca nici acei acarieni nu traiesc mult
      Te trezesti ca dormi in cimitir, iar ce ai vazut tu probabil la demonstratie sau ti-a spus cineva de cum traisc acei acarieni nu ti-a spus si acest aspect, iar tu esti si prost sau ma rog foarte prost pentru ca nu te duce nici mintea (macar daca ai tace din gura si ai incerca sa intelegi ce se intampla in anumite situatii), iti dai cu parerea. Problema este ca esti si convins

      Ștergere
  19. * "BRANZA BUNA IN BURDUF DE CAINE"... asa ceva se poate spune despre obiectul acesta casnic.Este foarte bun,dar ístetii' vor sa aiba musai un castig de 500%,MOTIV PENTRU CARE SUNT EI ASA DE GALANTONI...IN FAPT EXCROCI...'Scula' a patruns prin firmele de curatenie pe CFR. Profitul de 500% este pentru cel mai scump la producator,dar pentru alte marci de acelasi tip ajunge la 1000%...*

    RăspundețiȘtergere
  20. unu care pe un alt site a semnat gogusteliade (corect era steriade)2 aprilie 2015 la 13:13

    Astazi am renuntat sa mai colaborez cu asa minunata companie careia nu ii dau numele nici eu….
    Foarte neseriosi , se imbata singuri cu iluzii ca vor vinde ei luna asta 10 aspiratoare/agent , cand de fapt in tot bucurestiul pe luna daca se vand 15-20 e bine.
    Se fac tot felul de meetinguri motivationale de cacat , fara sens , wastetime , si daca nu ai recomandari trebuie sa bati din usa in usa sa intrebi lumea daca nu vor un aspirator de 2500e.
    Normal ca el costa atat deoarece firma pentru a isi mentine angajatii trebuie sa ii stimuleze intr-un fel …
    si ai de la minivacante pt 2-3 vanzari , ceasuri , pixuri tablete , diferite sume pt anumite targheturi , greu de atins oricum
    Motivul plecarii mele a fost acela ca o anume domnisoara de la departamentul de call center , m-a facut “stupid” in engleza , pt simplul fapt ca nu am completat o hartie bine …..nice ce ziceti?
    Asa ar trebui sa ii trateze si pe ei cleintii cand bat din usa in usa.
    Niste nesimtiti , cu idealuri si bani multi care se imbogatesc de pe uram saracilor care se straduie sa vanda 2 aspiratoare pe luna….nu e de mirare ca angajeaza pe banda rulanta , si la interviuri sunt prezenti cate 10-15indivizi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ați lucrat la această firmă imi puteți spune , vă rog, cum pot rezilia contractul. Am achiziționat aspiratorul pe 17.09.2021. Nu are defecte dar il manevrez cu mare greutate și are un zgomot f mare.

      Ștergere
    2. Daca tot ati lucrat la aceasta firma aș avea o intrebare pentru dumneavoastră. Se poate rezilia contractul de achiziționare incheiat pe 17.09.2021? Manevrez cu greutate aspiratorul și mă deranjează si zgomotul mare pe care il face.

      Ștergere
    3. Va duceți la firma de la care l-ati cumparat (scrie în contract) depinde din ce oraș sunteți. Și acolo vorbiți la birou și va face retur.

      Ștergere
  21. una care semneaza carmen pe un alt site2 aprilie 2015 la 13:14

    Daca faci 60 de prezentari pe luna, iti dau teoretic 800 lei (nu faci minim 60, nu esti platit deloc), daca nu vinzi, nu primesti nimic in plus! Ei nu iti vor da mai mult de 10-15 prezentari pe luna, restul trebuie sa le gasesti tu. Programul este de la 9.30 la 12 sedinta motivationala, iar dupa-amiaza pleci cu masina companiei, (dar stai dupa fiecare din cei 4 sau 5 colegi cu care pleci) ca sa-ti faci prezentarea ce dureaza minim 60 minute. Deci ca sa faci o prezenare pe zi esti plecat cam toata ziua (9.30-21.30).
    Pentru un aspirator vandut primesti 100 lei.
    Adresele cu potential le primesc doar angajatii vechi, iar restul primesc adrese in cartiere sarace. Daca faci prezentari cu masina ta iti dau 50 lei (pentru combustibil) la 10 prezenari si alergi la ore de varf (16 -20) prin tot Bucurestiul. Aspiratorul va trebui sa-l duci in fiecare seara la sediu.
    Am facut prezentari la familii, unde venitul lunar era de peste 3000 euro pe luna si nu au cumparat. Eu personal nu cred ca vand in Bucuresti mai mult de 10 aspiratoare in perioadele de curatenie generala (inainte de pasti si de craciun)

    RăspundețiȘtergere
  22. intrebare: de ce exista kirby de 100 de ani in toata lumea si de peste 20 de ani in romania?de ce il tot cumpara lumea?pentru ca este asa cum ziceti toti cei de mai sus?e o chestie logica...vulpea zicea ca strugurii erau acrii cand nu ajungea la ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca exista prosti care se tem de acarieni si vor sa traiasca intr-un mediu pur, aseptic, antibiotic, steril, fitil, maimuta de un kil. Stii ce-a zis vulpea la arici? Aspira-m-ai de purici!

      Terminati cu propaganda asta e doi lei! Ce urmeaza? Masina de spalat care scoate ectoplasma de fantome agatate accidental in haine? Aragazul care curata cartofii singur? Frigiderul cu toaster incorporat? Expresorul care face maioneza, mustar si ketchup?

      Sa fim seriosi!

      Ștergere
    2. Corect...
      Stiti cat costa in SUA? Sau in Germania ca este mai aproape???

      Ștergere
  23. cand ajungem la 10000 de comentarii facem alt post. cum era pe celebrul thread say what sau won thgir dnim ruoy no s'tahw yas.

    RăspundețiȘtergere
  24. Am vândut Kirby şi într-adevăr face o treabă excelentă, ştiu însă că Dren Company îl achiziţionează cu vreo 400 de dolari. De ce l-aş cumpăra eu cu 2500_? Acest produs valorează, pentru România, 1500 de lei.

    RăspundețiȘtergere
  25. Acum a terminat omu' prezentarea la mine . Intr-adevar ce scoate din casa ta produsul asta este senzational ( cel putin pentru 30 ani de viata ai mei ) dar ...
    daca as avea 2540 euro sigir sigur sigur nu i-as da pe un aspirator ( max 3000 lei )

    RăspundețiȘtergere
  26. Pick up your feet and let's go23 aprilie 2015 la 00:13

    Nea Locomotivă! Aștia de cHIRBI ar trebui să te plătească ca lumea pentru reclama - expunerea pe care le-o faci aici. Au! Cred că m-a mușcat un acarian de cur... Mă duc să-l iau pe schirbi să-l aspir!

    RăspundețiȘtergere
  27. Să te ajut eu cu unul la aproximativ 4000 de lei? Cu garanţie de distribuitor de 3 ani?

    RăspundețiȘtergere
  28. Mda, m-ar interesa un aspirator Kirby second-hand la 1000 de euro. elfia27@yahoo.es

    RăspundețiȘtergere
  29. Amazon.uk si il gasiti la 500 lire si au si transport in Romania!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in sfirsit, o veste buna!

      Ștergere
    2. Il cumperi de pe amazon sau din america bun,transportul trebuie platit, 10% din pretul produsului este doar vama, ai si garantie la el dar trebuie sa il trimiti in america daca se intampa ceva cu el si iar te costa transportul, de pe amazon daca il cumperi suni la ei pt service sau garantie.... ???

      Ștergere
  30. Inchiriez sistem complet Kirby Sentria II cu sau fara utilizator.
    Interesatii sa lase un numar de telefon si va contactez eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt interesata de inchiriere: 0723745090

      Ștergere
    2. Salut.
      Sunt interesat pentru inchiriere.
      Tel 0768304407.
      Multumesc, astept raspuns

      Ștergere
    3. Si eu sunt interesata de inchiriere
      0722316894

      Ștergere
    4. Buna ziua
      Si eu sunt interesata de inchiriere.Multumesc!

      0723 230 093

      Ștergere
    5. Buna. 0731 472 462

      Ștergere
    6. Bună ziua!As fi si eu interesată de închiriere:0764094540

      Ștergere
    7. Si eu sunt interesată de închiriere:0764094540.Multumesc!

      Ștergere
  31. Eu am primit pe un nene de la Rainbow... aceeasi placa. Culmea, si pretul este la fel, ca de altfel si comisionul lui... el face cam 400eur la o vanzare... e bine pentru el

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna ziua,
    Dupa ce am citit postarea autorului (am retrait toata demonstratia), pot confirma ca este exact asa.
    Din pacate, spun din pacate pentru ca am dat acei bani pe aspirator (2.500€), acum 5 ani, cu mentiunea ca face toti banii (cam multi pentru puterea noastra de cumparare, dar asta e), cu conditia sa ai mochete in casa, altfel un aspirator de 300 lei (vorba autorului, din Cora), este mai mult decat suficient.
    De fapt, citind cateva dintre comentarii, vreau sa-i sfatuiesc pe cei care nu stiu daca sa cumpere un asemenea aspirator, eu le spun sa-si vada de treaba, chiar daca nu are rival la aspiratul covoarelor (chiar si la saltele), merge-ti nene in concedii, distrati-va de 2.300€ (cu diferenta de 200€ va luati un aspirator foarte bun pt apartament).
    Va doresc comcedii minunate si curatenie cu responsabilitate.

    RăspundețiȘtergere
  33. Permiteti-mi sa va contrazic, nu se duc cu prezentari doar in cartierele rezidentiale, se duc la cei care le-au fost recomandati la prezentari. La mine au fost pe cand stateam in Pantelimon, deci ce sa zic mai mult? Evident, nu am cumparat, dar o familie la care i-am trimis a cumparat.
    Maine urmeaza sa ma viziteze din nou. Locuiesc in alt cartier. Ma tot suna de vreun an, dar i-am tot pasat. Ba ca sunt in zugraveala, ba ca stau sa nasc, ba ca e copilul prea mic. De fiecare data specificand ca stiu despre ce este vorba si ca nu voi cumpara, fiindca nu mi-l permit. "Nu-i nicio problema", raspunsul.
    Sunt curioasa daca voi auzi un speech diferit de cel de acum cativa ani, o abordare diferita, sau macar o alta locatie pt excursia pe care o poate castiga comis voiajorul. Daca nu, atunci au o problema, de ce nu si de credibilitate.

    RăspundețiȘtergere
  34. Un aspirator de 3200 lei vandut cu 8800 lei. WTF?

    RăspundețiȘtergere
  35. Ce misto,aceeasi poveste trasa la indigo dar la distanta de doi ani.

    RăspundețiȘtergere
  36. buna ziua tuturor
    eu vand aparate de purificare a apei si fac prezentari la ele ... si vreau sa va spun ceva tot timpul fac aceeasi prezentare ?cand spuneti ca e aceeasi prezentare o spuneti de parca ar fi ceva rau? sa stiti nu e ??ce pot schimba la prezentari ?? voi cand vindeti un produs nu spuneti aceleasi lucruri de fiecare data?? tampiti mai sunt unii oameni..!!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Vad multi mizerabili care comenteaza negativ despre Kirby.. Ce ma deranjeaza este ca ati comparat Loganul cu Kirby.. wtf? Kirby este avion la 2000 eur iar loganul este o caruta de 3 ori mai scump! Dar romanu' e prea sarac sa esti permita lucruri ieftine:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand a scris iugo despre mizerabili chirbi nu exista ... cred ca e jenant sa compari un aspirator cu un mare roman clasic...

      Ștergere
  38. Numai niste invidiosi inculti pot nega 100 de ani de perfectionare a unui produs ca Kirby.
    Unde mai pui ca are si 24 de brevete si omologari in toata lumea.
    PS . 6-700€ dau pe un iPhone, si daca le cade pe jos, isi cumpara altul fara probleme.
    Dar Kirby care dureaza o viata si care protejeaza casa si sanatatea noastra, costa prea mult.

    RăspundețiȘtergere
  39. Bun,sa presupunem ca eu am un astfel de aparat,cumparat de la voi si doresc sa l vand mai departe...nu conteaza din ce motiv..
    Doriti sa mi spuneti ca cel care il achizitioneaza,nu poate sa si cumpere consumabile pt ca nu este luat direct de la voi?:)
    Oricum,asa cum se gaseste pe ebay aparatul,care la 500 de dolari este ultimul model asta ca si apropo,asa se gasesc si consumabile...
    Cat despre excursie ce sa spun...o excursie de genul,nu este mai mult de 2-300 de euro... Asa cum spuneti ca aveti un aspirator de 2500 de euro achizitionat,nu cred ca o excursie de genul ar fi o probl pt dvs...
    Si tot asa cum afirmati ca ce este 100 de euro p luna pt un aspirator...ce sunt la dvs 200 de euro pe an pt o excursie...
    Hai sa fim seriosi...
    Stiti cum privesc eu situatia?
    Asa cum odata oamenii erau spalati pe creier cu adventismul si religiile de genul,luate de la americani,cu intratul din casa in casa si cu imbarligatul,asa faceti si voi cu acest aspirator...ei pt zeciuiala,voi pt comision..
    Ma rog,oricat de bun ar fi aparatul,pretul este exagerat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi de ce nu iei de pe ebay? Sau de pe olx că-i mai aproape. Hai, fă ceva concret, arată-ne că se poate, că strugurii sunt dulci. Ia şi consumabile de pe ebay, că pe olx nu cred că găseşti.
      Revizii şi piese de schimb tot acolo!
      După care ne spui, documentat, cu poze cum te-ai descurcat.
      Fii tu primul şi demonstrează că poţi lua un aparat nou, cu garanţie de fabrică şi servicii post vânzare sub 500 de euro.
      Dacă îţi iese voi fi primul care voi recunoaşte că ai dreptate. Dacă nu, va trebui să recunoşti public că habar nu ai despre ce vorbeşti sau să lucrezi o săptămână ca dealer de Kirby! Ce zici te bagi?

      Apropo ştii cum se numeşte ultimul model (fără să cauţi pe net) şi prin ce diferă de cel anterior?

      Ștergere
  40. În atenţia tuturor celor care-şi dau cu părerea "binevoitoare" despre sistemul de curăţenie Kirby

    Păi de ce nu iei de pe ebay? Sau de pe olx că-i mai aproape. Hai, fă ceva concret, arată-ne că se poate, că strugurii sunt dulci. Ia şi consumabile de pe ebay, că pe olx nu cred că găseşti.
    Revizii şi piese de schimb tot acolo!
    După care ne spui, documentat, cu poze cum te-ai descurcat.
    Fii tu primul şi demonstrează că poţi lua un aparat nou, cu garanţie de fabrică şi servicii post vânzare sub 500 de euro.
    Dacă îţi iese voi fi primul care voi recunoaşte că ai dreptate. Dacă nu, va trebui să recunoşti public că habar nu ai despre ce vorbeşti sau să lucrezi o săptămână ca dealer de Kirby! Ce zici te bagi?
    Apropo ştii cum se numeşte ultimul model (fără să cauţi pe net) şi prin ce diferă de cel anterior?

    RăspundețiȘtergere
  41. Răspunsuri
    1. Gresit!!! Tovarase te vom exclude din partid! Se numeste Frisbi si difera de cel anterior prin faptul ca se pisa singur la veceu si bea numai Pinot Gris!

      Ștergere
  42. Buna ziua, ne-a aburit si pe noi un tip de la kirby, dar dupa ce am semnat contractul si am platit avansul de 100 eur ne-am dat seama ce am facut. Acum vrem sa reziliem contractul (inca nu am primit produsul pentru ca nu am platit tot avansul), credeti ca se poate? Se poate cere si avansul inapoi conform legii?

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna ziua.

    Tocmai ce a plecat un domn de la noi dupa ce ne-a facut demonstratia. Nici noi nu am cumparat, dar pot sa spun doar ca domnul preciza ca se poate recupera avansul daca te-ai razgandit inainte sa primesti produsul fizic.
    - nu stiu daca era o strategie, dar asa a spus.

    Sper sa mai poti recupera.
    Bafta.

    RăspundețiȘtergere
  44. eu am cumparat de aici :P
    https://www.greatvacs.com/vacuum-cleaners/upright-vacuums/kirby-vacuums/kirby-sentria-2-vacuums.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne arăţi şi nouă factura, documentul de transport sau ce ai?

      Ștergere
    2. nu. cheia de la casa de bani nu o vrei?

      Ștergere
    3. Aş prefera direct banii, dacă există! Căci cu faptul că ţi-ai luat un Kirby mă-ai lămurit! ;)
      Hai să zic că le-ai rătăcit şi ţi l-a donat cineva care ţi l-a adus şi acasă. Spune-mi te rog primele trei caractere din seria aparatului. E ştanţată pe carcasă, n-ai cum s-o ratezi.

      Ștergere
    4. sunt un pic şterse dar cred că scrie fsn.

      Ștergere
    5. "fsn" poate să scrie pe pălăria fostului preşedinte Iliescu nicidecum pe un Kirby. ;) Un pont, nu are litere :)

      Ștergere
    6. :) Aaa, da? Şi nu se vedea bine de prima dată ori era lumina proastă? Sau era rezoluţia slabă? :) Oricum, poate fi o serie!

      Ștergere
    7. il tinusem invers. si da, chiar era lumina slaba. oricum, kirby rules! e cam la fel cu cel folosit de frederick bulsara in clipul piesei i want to break free from your lies you're so self satisfied i don't need you.

      Ștergere
    8. Celui/celei care a cumparat de pe greatvacs., putem vorbi in privat? Ma intereseaza sa cumpar de pe site si as vrea mai multe detalii.multumesc 0724106705(un sms cu nr dvs e suficient,si sun inapoi)

      Ștergere
  45. Tocmai ce am asistat la o prezentare Kirby , identica cu cele prezentate aici. Doar ca excursia nu era pentru el si prietena lui, ci o excrursie unde se perfectiona in vanzari, unde vin mai multi agenti de vanzari si alte bla bla-uri.

    El trebuie sa se califice , sa stranga punctaj ca sa castige plecarea in excursie.

    A sunat Managerul si la inceputul prezentarii si la final. Chiar m-am amuzat pentru ca-i spunea ca a ajuns la mine , acum incepe prezentarea si il roaga pe manager sa il inregistreze pentru conscurs. La finalul prezentarii a sunat iar sa i spuna managerului ca a terminat prezentarea si il roaga sa il inregistreze in concurs :)))))

    Mai vazusem o prezentare in urma cu multi ani , cunosc performantele aspiratorului, nu neg ca face o treaba foarte buna. Recunosc ca mi l-as dori, dar toate astea pana la pret, strategiile de vanzare si toate rigididatile legate de negoicere, zici ca vinde cel putin Casa Poporului.

    O prietena de-a mea il are si l-am imprumutat in urma cu un an si am facut toata casa luna. Prietena mea l-a cumparat in 2008 sau 2009 cu 1700 euro , toate accesoriile incluse ( accesoriul pentru slefuit, accesoriul de spalat covoare cu spuma si aspiratorul auto ) . L-a luat in rate cu avans de 500 euro.

    Mai stiam de la un prieten care vrea sa il ia ca discuta tot de avans de 500 euro , rate lunare de 100 euro . Lui ii ofereau gratis accesoriul pentru slefiut ( 95 euro ).

    I-am zis ca daca imi da toate accesoriile gratis si scade pretul sub 2000 euro , rate de 100 euro, il iau. Bineinteles ca a spuns ca este imposibil, nu se poate, nu a mai redus la nimeni 15 % din pret, maxim 5-6 % la plata integrala putea sa faca reducere. Fassss....

    Ma lasi.... , accesoriile alea exista acolo sa le dea gratis din pix, tota lumea le ia gratis, e doar un mod de a vinde aspiratrul. Iar 250 euro, nu puteau negocia?? Da-i si suna managerul, mi-la dat la telefon sa mi spuna ca incearca, verifica sa vada ce poate face si revine el. Mai era si managerul pe Romania, din ce spunea el. Pai mai era nevoie sa incerce, verifice, daca era Managerul pe Romania. Bleah... vomit...

    Revine managerul cu o super oferta. Dupa ce initial agentul imi spunea ca cea mai buna oferta e cu 700 euro avans, rate 100 euro pe luna, 3 ani garantie ( pe bune ? :)))))) ) plus super oferta accesoriul de slefiut de 95 euro GRATIS . Dupa aceste incercari cu telefoane peste telefoane, managerul mi-a oferit inca 1 an de garantie, avans de 500 euro cu rate de 100 euro pe luna. I-am zis Pas ... Pana si un amarat de aspirator de 300 lei are acum garantie 5 ani , e emagul plin . A zis ok, va dam 5 ani garantie, gata ! Din pacate nu cu inca un an de garantie convingi un potential client sa ti cumpere produsul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excursiile sunt reale, dacă le câştigă. Aţi nimerit un dealer începător, din păcate.

      Ștergere
    2. La Ghirbi nu esista incepatori! E toti profesionisti!! Diversionistule!!

      Ștergere
  46. Pretul lui de baza era : 2250 euro aspiratorul cu toate periile de baza, 320 euro accesoriul de spalat covoare, 95 euro accesoriul de slefuit si 54 euro aspiratorul auto . Era un total de 2720 euro.

    Cat el prezenta, am intrat pe toate forumurile unde se discuta de pret. Am vazut ca in 2016 pretul de bazza era 2150, se dadeau fie toate accesoriile gratis, fie doar accesoriul de spalat covoarele ( 320 euro). Si de aici pornea negocierea.

    Cand i-am zis ca ma uit pe net sa vad pareri si preturi, mi-a zis ca oricine poate scrie orice, ca niciodata nu s-au dat accesoriile gratis, dar acum , doar azi, pentru mine el poate sa renunte la comisionul lui, mai pune el ceva si imi da accesoriul pentru covoare gratis. Asta doar pentru ca e interesat sa obtin punctaj bun, sa si faca targhetul si sa castige excursia. Pas, nu merge. Pret sub 2000 eur cu toate accesoriile si il iau.

    Oricum , ideea e ca te pune sa te hotarasti pe loc, toate pozele si cataloagele deschise sunt in fata ta, bucata de material cu praful si acarienii de pe saltea stau in fata ta. L-am rugat de vreo 3 ori sa stranga materialele alea pentru ca nu am chef sa ma uit la praful ala. Nu a vrut sa stranga, din contra, a insistat sa stea deschis in fata mea, pentru ca se folosea tot timpul de imaginea cu praful.

    Acum va intreb , cei care ati achizitionat aspiratorul in ultimul timp, la ce pret l-ati cumparat ? Vreau sa ma documentez un pic mai mult , sa ma gandesc si apoi sa decid daca il cumpar sau nu. Agentul voia sa obtina raspunsul pe loc, oferta era valabila doar cat el era in casa. Pe bune ? Adica daca ma hotarasc maine nu se mai poate ? :))))

    Habar n-am daca il cumpar sau nu. Am fost impresionata de ce praf a putut sa scoata, dar probabil ca maine imi revin :) De accea cred ca vor raspunsul pe loc, cat esti cald in prezentare si picat pe spate . Atunci cumperi emtional , a doua zi deja revii la rational si nu mai cumperi nimic. Haha

    Cam asa a decurs prezentarea si marea negociere. Voi? ce discounturi ati obtinut ?


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excursiile sunt reale, dacă le câştigă. Aţi nimerit un dealer începător, din păcate.

      Ștergere
    2. Repetitia e Masa lu' Invatatura25 februarie 2017 la 21:15

      Ia lecitina baiete! Te cam repeti! Si rade mustata ca faci par prin casa si nu-l aspira Hribi!

      Ștergere
    3. A venit si la mine si discountul obtinut a fost de 12%, adica 1980 parca. Asta daca plateam integral. Daca plateam in rate aceasi poveste cu avansul de 500 de eur, si restul rate lunare de 100. Oricum bravo autorului blogului, citeam si este exact aceasi experienta, acelasi scenariu, diferea doar tara calatoriei agentului, si e diferenta de 3 ani.

      Ștergere
  47. mi-am luat si eu un aspirator. sub 100 de dolari americani. de ce costa asa mult kirby? din ce e facut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. falsul elev becheru mihai dintr-a noua b6 martie 2017 la 14:47

      pai pentru asta ar trebui sa-l cumpar. nu mai bine caut pe net?

      iata:
      Mainly the price is so high because they can corner people in their home, typically older people, and take advantage of them.

      sau:
      The vacuums are so expensive because the distributors have to cover operating expenses and expenses from purchasing the machines and paying the salespeople as well as turning a profit.

      Ștergere
    2. Da, peste tot în lume haterii sunt vocali! :)
      Hai să extindem întrebarea şi la altele, de exemplu la un iPhone.

      Ștergere
    3. First of all, the Apple iPhone is more than just a smartphone. When you purchase an Apple iPhone, you are purchasing the iPhone ecosystem as well ...
      ...You are also buying “software assurance” in the form of iOS upgrades and updates....
      ,,,you are really buying an experience.

      dar nu e asa mare diferenta intre iphone si smartfoane cum e intre kirby ianulea si alte aspirante

      Ștergere
    4. la praf & acarieni

      Ștergere
  48. http://www.ebay.com/bhp/kirby-vacuum-cleaner

    aici gasiti si cu 200-400 euro , insa cu 10 miliaone iti cumperi saltea si covor nou (in fiecare an sau chiar de doua ori pe an ) , asa ca prefer sa dau 100 milioane in 10 ani pe lucruri noi ... sau varianta 2 :)) cu 4 milioane iti aduci firma profesionala de curatenie/dezinfectie lunar.

    RăspundețiȘtergere
  49. Acum vad postarea asta de cu multi ani in urma. Azi, anul 2017, luna mai. Saptamana trecuta imi zice nevasta ca o sa vina un tip cu un aspirator la o prezentare. Kirby. N-am auzit de ei in viata mea. Cred ca pot sa iau cu copy-paste tot din aceasta postare si nu s-a schimbat nimic. Aceeasi prezentare, aceeasi vacanta, acelasi telefon la sef, totul a fost identic. Acum, sa fiu sincer, aspiratorul e misto rau de tot, design deosebit, metal si nu plastic, motor de 17mii rpm, nu 2-3mii, filtre excelente, ce mai, scula. Dar oameni buni... cum sa dau peste 2mii euro pe tot kitul, chiar si cu discounturile oferite, cu rate, cu tot ce vrei. Inteleg ca se plimba singur, ca are cutie de viteze, ca aerul nu trece prin motor si asta il faca chiar unic, are racire separata, poti sa dai cu el toata ziua... Gasiti-mi clienti la care sa vin sa le curat saltelele si covoarele si il cumpar. Macar fac bani cu el. Dar asa n-am cum sa scot din buzunar acesti bani. Cu 3mii euro iau o masina SH buna si ma dau cu ea pana o rup si o iau e la capat. Una mie euro este pretul maxim pe care l-as da pe orice aspirator. Si pana atunci fac cum fac de vreo 10 ani, cumpar cel mai ieftin aspirator de 100 lei si cumpar filtre hepa de unica folosinta. Salteaua... treaba ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anul 2018, 26 februarie. Prezentare identica cu cea expusa pe blog, despre detalii tehnice de genul: ce putere de aspiratie are, cati decibeli caci e prea zgomotos etc, nici vorba. Nu mai vorbesc despre pret care este exorbitant pentru un aspirator oricat de bun ar fi, sa nu mai vorbesc de consumabile (un sac costa 9 euro). Voluminos, la spalatul covorului nu se mai facea spuma pentru a fi intinsa pe toata suprafata, mi-au ramas toate acele filtre prin casa caci nu le-a strans si multa mizerie sub ele caci pe parchet nu mi-a aratat cum functioneaza. Mai bine imi schimb covoarele si salteaua decat sa iau Kirby, care mai si consuma curent, plus munca si timpul meu care costa bani.

      Ștergere
    2. Sa-mi zici sj mie pe ce geam arunci tu cu banii ca sa vin si eu cu sacosa sa iau ceea ce arunci tu(comis voiajor KIRBY)

      Ștergere
  50. Un numar impresionant de comentarii...
    Mi-am adus si eu aminte ca am fost gazda unei prezentari Kirby acum mai bine de 10 ani si m-a impresionat. Eram un potential client...adica aproape ca imi puteam permite sa dau pe el cat se cerea atunci: 1200 $!!! dar aveam alte prioritati!! De ce acum costa 2500 € nu inteleg! De aceea zic ca trebuie sa fii "cam-cam" sa dai atat pe el...daca chiar muncesti cu adevarat pentru bani!

    RăspundețiȘtergere
  51. Dacă e sa vb f pe scurt... După vizita lui de la 21.00 la 22.15...noaptea am visat coșmar...ca mă năpădesc hoții. Demonstrația de nota 1. Un băiat care mi-a dat impresia ca a dat-o-n bara cu facultatea. Aspiratorul nota 8 ca e fff gălăgios și fff greu. Cireașa de pe tort... Din salteaua mea de 4 ani,nu a scos atât cât sa ia în lingura sa ardă, dar pe motiv ca deja si-a strâns scula, mă roagă sa-i dau aspirotorul meu ca sa-și curate cârpa de demonstrație de la saltea. Îmi venea sa-la fugaresc din casa. S-a mulțumit ca i-am scuturat-o pe geam. COCLUZIE. Nu i-am dat contactele prietenilor pt ca mă fac și eu de rușine ca am primit unul ca ăsta în casa mea. Despre celelalte nu mai zic nimic ca probabil toți au spus-o.

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna tuturor, toti cei care inteleg cat de bun e un kirby pentru curatenie si sanatate o sa il cumpere indiferent cat de mult costa , din punctul meu de vedere pretul ar trebuii sa fie mai mare de 2000 de euro , voi toti cei care stati in jeg si mancati acarieni noaptea cand va asezati in pat va meritati soarta, in romania mentalitatea e prea scazuta pentru a investi in curatenie , d aia prostu alege in loc de un kirby un logan la mana a 2 a ... care costa nu 2000 euro , mai mult. AIci nu e vorba de bani e vorba de tine ca om, ca ai trait pana acum in jeg poti sa traiesti si in continuare , dar diferenta e cum traiesti nu doar sa traiesti oi proaste ce sunteti. KIRBY este cel mai bun aspirator din lume pentru curatenia dintr o casa. FIE CA AVETI SAU NU UN KIRBY VOI TOT PLATITI PENTRU EL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ave ție o Mare Chirbi! Îți mulțumesc din străfundurile diafragmei mele pentru că mi-ai adus curățenie în viață! Alți proști caută curățenie sufletească! Imbecili! Richby e tot ce trebuie la om că să fie bine! SLĂVITE FIE FILTRELE TALE! ASPIRAMIN!

      Ștergere
  53. Da...Si la mine a venit o domnisoara aseară sa mi-l prezinte.este exact punc si virgula din ce spui tu.Eu sunt in italia si tipa trebuie să meargă inrr-o vacanta in sardegna.Ceea ce m-a lăsat mască a fost modul cum vorbea cu directoarea ei.Cat a stat la mine timp de 2 ore a sunat-o de vre-o 4 ori.mi-a dat ideea ca ar fi o pestioaica sefa ei.In fine eu despre produsul asta auzisem (il chemam navă spațială,ca, cu un aspirator nu se aseamănă.Eu l-am cumpărat si ar trebui sa ajunga zilele astea.Al meu spala si geamurile.Su t curioasă cum ma voi înțelege cu el

    RăspundețiȘtergere
  54. M-au “pacalit” si pe mine, adica mai mult pe sotie, nu stiam exact ce se intampla si pana sa imi dau seama ce am facut, contractul era deja semnat :)
    Adevarul e ca nu m-am documentat inainte ca sa stiu despre ce e vorba, initial am vrut doar sa vad prezentarea fara niciun interes in a cumpara.
    In fine, acum este tardiv, deja l-am primit si l-am si folosit, ma deranjeaza foarte mult felul in care ti-l vand, cei care nu cunosc aceste tehnici pot fi pacaliti, plus ca in contract scrie clar ca odata ce ai semnat, ai primit produsul si ti s-a facut proba, adio, nu-ti mai recuperezi nimic, al tau e!
    Aparatul in sine nu are concurenta la aspirat saltele, aspirat si spalat covoare si din cate am vazut sunt disponibile cateva perii si pentru gresie si alte suprafete dure.
    Eu am facut curatenie generala ultimele doua zile, am curatat salteaua, mochetele (bej) in doua camere si inca 3 covoare (2 bai si living) pot sa spun ca arata ca noi. Am spalat si parchetul de curiozitate cu peria speciala de suprafete dure si a iesit foarte bine.
    Nu degeaba este folosit de catre firme de curatenie.
    Eu mai am si un aspirator Miele C3 (powerline 1200w) pe care initial am vrut sa il pun la vanzare dar zgomotul produs de Kirby este cam mare si avand in vedere ca stau la bloc, voi pastra si C3-ul care oricum este o bijuterie si mai usor de utilizat in regim zilnic.
    In afara de faptul ca este galagios, mai sunt cateva lucruri “ciudate” la el, mi se pare ca pe furtun trage mai slab decat miele, am facut testul cu un cilindru de plastic pe care l-am tras perpendicular direct cu tubul de la Kirby si apoi m-am apropiat cu tubul de la Miele, cilindrul s-a detasat de Kirby si a ramas lipit de tubul Miele, cand am facut invers, cilindrul a ramas atasat tot la Miele, nu stiu ce sa zic.. are un consum destul de mic, 650w..
    Mai este un lucru, totul este aspirat direct in elicea motorului, trece pe langa motor si apoi in sac, daca tragi ceva dur gen o moneda sau ceva mai mare si mai greu, posibil sa rupi ceva la motor, eu am aspirat din greseala un siret si bine ca l-am oprit la timp ca nu intelegeam de ce nu se duce in sac..
    Il vad mai degraba ca pe un aparat mai “industrial” pe care sa il tin intr-o debara si sa il folosesc la aspirat saltele, aspirat si spalat covoare, spalat gresie sau parchet si poate folosit cu ceva accesorii pe partea de compresor (suflat praf din laptopuri, uscare cu aer comprimat, pulverizare spuma de curatare sau vopsea), aparatul din cate am inteles poate fi folosit in continuu ca nu se incalzeste.
    Nu inteleg de ce are accesoriul de slefuit (inclusiv pereti) atata timp cat scrie clar pe site ca praful de perete este daunator pentru motor.

    Pe de alta parte, nu cred ca exista ceva home-use care sa curete salteaua si covoarele la nivelul asta si sa fie atat de usor de manevrat (are un motoras care invarte rotile ca sa il poti manevra chiar si cu un deget), aparatul chiar face treaba, chiar daca pretul este aberant din cauza modului in care se vinde.
    Accesoriul de spalat este usor de folosit si covoarele se usuca destul de repde 1-2h, depinde cata spuma dai.
    Am vazut ca exista o perie speciala de gresie care la turatia aia ar trebui sa curete foarte bine pana si rosturile, eu nu am gresie in casa dar probabil voi proba la cineva.
    Sincer, la ce stie sa faca si cat de usor, as curata in timpul liber saltele si covoare la domiciliu:)) eventual gresie, parchet, se gasesc accesorii si pentru dat luciu cu ceara la parchetul din lemn natural si acelasi accesoriu poate fi folosit pentru a face din nou covoarele pufoase.
    Daca ar avea un motor cu tehnologie mai noua, sa fie silentios si eventual un reglaj de putere, ar fi aparatul perfect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încercați să vă folosiți de instructajele Kirby (sunt gratuite). După ce veți învăța să-l folosiți la capacitate, percepția se va schimba!

      Ștergere
  55. https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/studiul-de-30-de-ani-care-dezvaluie-de-ce-apare-leucemia-la-copii-933540, incercati sa nu mai fiti obsedati de curatenie. Faceti un exudat nazal sa vedeti cati dintre voi si copii vostri aveti celebrul stafilococ aureu, suntem plini de bacterii, larve si virusi si totusi supravietuim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. în capul meu se află un soldat,
      l-am luat din armată când a dezertat.
      de-atunci o arde cu mine pă oriunde merg și cat de
      lungă e ziua, noaptea nu face altceva decât râde

      Ștergere
  56. Printre altele, acum vreo 22 de ani, am fost primul care a vândut un Kirby in orasul unde stau. Eram student, așa că jobul era distractiv.
    Acum vreo 2 ani, am avut o prezentare acasa; soția fusese contactată si a acceptat. Prezentarea este identică cu cele pe care le făceam eu in 95. Bineinteles ca nu am cumparat in acea seara, știind pretul real al aparatului. Însă, începând de a doua zi, m-am apucat de cautat. Asta in special, pentru că fetița noastră avea atunci o dermatită atopică generată de proteica din lapte si doream sa avem o casa cât mai curata.
    Până la urmă, am gasit un Scânteia, pe Ebay, la 250 euro, pe care l-am luat. Functioneaza foarte bine, suntem multumiti- oricum stiam ca este un aspirator foarte bun si robust. Însă de cateva zile, a început să scoată un zgomot infernal, așa că ieri l-am desfăcut bucăți sa vad ce este cu el. Datorită faptului că în primăvara, am avut o renovare amplă, în timpul căreia am folosit aspiratorul, din cauza lucrurilor aspirate se sparsese turbina ( este o piesă de plastic)- luase înăuntru bucăți de tencuiala, șuruburi si altele.
    Astăzi i-am schimbat tribuna si cărbuni si este ca nou.

    RăspundețiȘtergere
  57. Am avut ocazia de a lucra pentru Kirby
    nu pentru mult timp. Sefii faceau spalari de creiere clientilor, ca este la un pret bun. Minciuni si vrajeli + ca aceasta "Companie"nu stie sa isi respecte angajatii. Niste lacomi dupa bani care fraieresc oamenii. NU VA LASATI PACALITI!!!

    RăspundețiȘtergere
  58. Am avut surpriza de a cumpara sotia unul. Am intrebat-o de ce la cumparat ca mai aveam 2 aspiratoare si a zis ca l-a cumparat impreuna cu sora ei, il plateste amandoua si-l face posta, ok, de 2 ani il am dar sora ei nu l-a luat nici o data.
    Deja fac 2 ani si motorul a inceput sa huruie insuportabil.
    l-am desfacut si am gasit paleta de la turbina rupta (este din plastic) si rulmentii sunt varza. Sper sa gasesc piese pentru el.
    Cu banii astia puteam sa cumpar 40 de aspiratoare.
    Va doresc succes la curatenie in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă a fost cumpărat de la un distribuitor autorizat, până în 2 ani (minim) are garanție. Ați făcut rău că l-ați desfăcut. Turbina nu este din plastic. Mă puteți contacta pentru o evaluare a stării și necesar piese. În privat. :)

      Ștergere
    2. probabil nu l-ați utilizat corect. sau și mai probabil, nu l-ați cumpărat de la un dealer autorizat și sunteti posesorul unei copii jalnice. rulmenți- poate la bârlad să găsiț.

      Ștergere
  59. Nu exista copii sau imitații de Kirby, asa ca cumparati cu siguranta de unde gasiti mai ieftin.

    RăspundețiȘtergere
  60. Am avut tot felul de aspiratoare, cu sac, cu apa, cu filtru hepa,tot. Si am si o alergie respiratorie la praf si polen. Horror. Tot timpul, cat dădeam cu aspiratorul, mi se umflau ochii ca la melc, imi curgea nasul si imi simteam fata ca un musuroi de furnici. Am avut 3 demonstratii kirby, in diferiti ani, si ziceam exact ce zice post-ul asta:ca nu merita, ca u as da atatia bani niciodata, ca e teapa, etc. In final, la 8 ani (!!) distanta de prima demonsratie, am cumparat kirby. M-a durut sufletul sa dau atatia bani, insa, daca ar fi, as face din nou aceeasi alegere. Nu mai am nici o problema cu praful cand aspir, imi spal canapelele si covoarele singura. Ce nu imi place, e plasticul din accesorii, putea fi mai de calitate (ma refer strict la imbinarile celor 2 tuburi care se ataseaza la furtun, sau puteau sa faca tuburile din metal). In rest, nu se compara cu NIMIC, este net superior, l mare distanta de orice altceva. Puterea de aspiare e super, nu iese fr de praf inapoi, se poate vedea in razele soarelui ca nu ridica praful in aer. Spalatul podelelor si al covoarelor e o joaca, la fel si la canapele. Iubesc peria de praf, cu care ajung peste tot, nu ma mai chinui cu carpa si sprayul in mana. Ce faceam in 3 ore, acum intr-o ora e finalizat. Imi salveaza tjmp, iar la sfarsit, cel mai important, nu am probleme de respiratie si mancarimi de piele.

    RăspundețiȘtergere
  61. Sincer mi a plăcut kirby, dar la final prezentatorul deja devenise nesimțit. Vroia banii jos sau sistem de rate cu 700 euro avans. Pai eu abia aveam în casa cam 150 de euro. Eu ziceam ca nu am cum sa îl achiziționez ca nu îmi permit nici în rate și nici acel avans nu îl am la îndemână, și el tot zicea: Haideți semnam contractul? Îmi venea sa îl dau afara. A fost recomandat de un coleg de munca, și am zis sa încerc, dar nu știam ca va fi atât de insistent. Eu i am zis colegului ca nu am bani de asa ceva, dar el a zis ca decât face o prezentare și pleacă. Nu exagerez dar omul a mai stat încă o ora în plus doar sa se roage de mine sa îl cumpăr. Plus ca insista sa ii trec pe lista aia persoane și nr de tel sa se ducă și la alții. Eu ii ziceam ca în afara de doua cunoștințe nu mai vrea nimeni, și el tot ii dădea zor ca poate mai găsesc totuși persoane. La cât se ruga ala de mine, va dați seama ce vânzare au.

    RăspundețiȘtergere
  62. Și încă ceva, ciudat este ca sunt o grămadă de vânzare pe okazii și olx. Oare de ce le vind oamenii? Am văzut și la 450 de euro. Și mai scrie ca este aproape nou.

    RăspundețiȘtergere
  63. Ce mi s-a parut interesant la postarile de pana acum, comentariile pro Kirby, cu foarte mici exceptii, au fost destul acide si cu un limbaj destul de vulgar si batjocoritor. Limbajul folosit de acesti oameni ma fac sa-mi pun cateva intrebari inainte de a cumpara ceva de la ei: care este nivelul de educatia pe care il au? care sunt intentiile lor reale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E EVIDENT CA SUNT O SECTA CARE VOR SA NE SPELE PE CREIER

      Ștergere
  64. Acum aveau excursie in sevilia. Aceeasi strategie

    RăspundețiȘtergere
  65. Eu am acceptat prezentarea la mine acasă și mi s-a părut extraordinar. Am dat avansul 500 euro, însă peste noapte mi s-a făcut rău gândind ca as putea cu banii aceștia sa-mi schimb saltelele des și covoarele. Sunt aproape de pensie,însă îl vroiam pentru copii. S-au enervat numai când au auzit. Nu'l mai vreau! Nu mi l-au livrat aseară și o sa-i sun sa nu-l aducă. ...Va fi un stress pentru mine, știind comentariile copiilor și mai citind și pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  66. Eu am acceptat prezentarea la mine acasă și mi s-a părut extraordinar. Am dat avansul 500 euro, însă peste noapte mi s-a făcut rău gândind ca as putea cu banii aceștia sa-mi schimb saltelele des și covoarele. Sunt aproape de pensie,însă îl vroiam pentru copii. S-au enervat numai când au auzit. Nu'l mai vreau! Nu mi l-au livrat aseară și o sa-i sun sa nu-l aducă. ...Va fi un stress pentru mine, știind comentariile copiilor și mai citind și pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  67. Si eu am avut parte de aceasta prezentare "uluitoare", dar sa fim seriosi... pretul este exorbitant.
    Lafel ca in relatarile voastre, mi-a aratat in 3 cazuri diferite ca dupa ce dau cu aspiratorul meu Zelmer, kirbi aduna praf, pe dischetele acelea albe, din locurile deja aspirate de mine. Zambetul lui subtil sustinea ineficacitatea sculei mele. Asa ca i-am zis lui sa dea primul pe canapea cu kirby, si dupa el, am aplicat o discheta pe aspiratorul meu si ce sa vezi dupa ce am aspirat eu dupa al lui... s-a adunat lafel de mult ca si in demonstratia lui.
    Parerea mea ca acest Kirby este un aspirator bun si atat. Valoarea lui reala cred ca este undeva 300- 500 euro.
    Avand in vedere ca eu am platit 200 de euro pe Zelmer nu inteleg de unde diferenta pana la 2200 euro pe asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa i-am făcut și eu cu un DirtEvil și s-a supărat voiajoru' .
      L-am dat afara pe voiajor din casa (elegant) , și aia a fost .

      Ștergere
  68. 0784674742 Gabriel, pt cine este interesat de o prezentare in jud. Dolj

    RăspundețiȘtergere
  69. Exista posibilitatea de a rezilia contractul, nu am plătit niciun avans, doar mi-a fost livrat, fără proba?

    RăspundețiȘtergere
  70. Buna ziua, se poate rezilia contractul, nu am plătit niciun avans si nicio rata, doar mi-a fost livrat, dar fără proba?

    RăspundețiȘtergere
  71. Voi va dați seama ca va faceți rate pt un aspirator profesional. Care defapt ar trebui vândut hotelurilor nu persoanelor fizice. La ce va trebuie vouă ma aspirator de 10000 lei ? Pt 4 covoare câte aveți in casa ? Rate peste rate ,

    RăspundețiȘtergere
  72. DC costa asa de mult kirby? Pt ca sunt comisioane mari. Agentul câștiga 200-250 euro în funcție de valoarea contractului. Distribuitorul castiga 300 euro la fiecare aparat vândut fără sa ridice un deget. Și tot asa mai departe. Următorul, FD(factory distributor), își ia comisionul pe care eu nu îl știu, dar îl putem intui urmând creșterea. Compania este deținută de Warren Buffet, miliardarul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si de asta, dar si din cauza ca are piese facute din diamante. diamante industriale, desigur, dar orisicat.

      Ștergere
  73. A venit si la mine un baiat si mi-a facut prezentarea, sincer m-a impresionat si m-am lasat pacalit. Am semnat un contract si am platit prin transfer un avans de 500e, urmand sa achit diferenta in 17 rate egale. Seara am inceput sa rasfoiesc internet-ul despre Kirby, sincer aspiratorul este foarte bun, dar gasind destule articole cu aceasta inselatorie, adica aceasi poveste cu seful care face ditamai discount-ul si iti permite un avans de 500e si peria gratis, asta m-a facut sa ma razgandesc. Asa ca a doua zi l-am sunat sa-i spun ca ma retrag de la contract si ca vreau banii inapoi, produsul fiind sigilat asa cum l-a lasat. Baiatul era "uimit" si nu-i venea sa creada, nu a mai patit niciodata asa, dar de ce... A ramas sa vorbeasca cu sefu lui a doua zi(fiind Duminica), ca sa-i spuna ce sa faca, el "nestiind". Ideea este ca m-am interesat si ai drept-ul sa te retragi de la contract in 14 zile, contractul nefiind semnat intr-un spatiu comercial, asa ca astept sa ma sune. Intre timp am trimis si un mail la firma ca sa am si ceva solid ca m-am razgandit. Legea e clara, OUG 34-2014. Am sunat si la ANPC si mi-au confirmat ca ma pot retrage, in caz ca nu vor, sa fac reclamatie si o sa se rezolve. Acum astept, cum rezolv o sa scriu aici. Multumesc pentru acest articol, m-a facut sa revin cu picioarele pe pamant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata, treaba s-a rezolvat elegant, a venit baiatu cu factura pe minus si plus, a anulat contractul, si acum astept sa intre banii, nefiind aceasi banca, dureaza cam o zi. Oricat de bun este aspiratorul, baietii astia sunt instruiti bine ca sa te faca sa simti maxim nevoie de asa ceva, si uite cum ne bagam in cheltuieli inutile. A fost o lectie buna in viata.

      Ștergere
  74. Salut... După ani și ani, azi, exact aceeași prezentare ca în cele de mai sus! Adineauri a plecat băiatul de la noi. Eu îl văd super mișto, mi se pare rachetă(aspiratorul) . Dar frate, 2700 de euro? După ce a făcut toată demonstrația, care pe mine m-a lăsat masca, a început negocierea. Asta după ce în prealabil, când am vorbit cu gagica aceea la telefon, I-am zis clar ca eu nu vreau sa vina nimeni, pentru ca știu sigur ca nu îl cumpăr, că nu am atâția bani... Eiiiii, ghici ce? M-a convins ăsta sa îl cumpăr! Pe moment. Pe moment zic pentru că mi se părea tare dubioasă vehemența susținută de el ca nu se pot face rate mai mici de 1200 de lei pe lună, ca nu a mai avut astfel de cazuri, dar chipurile, când a sunat managerul, s-a rezolvat așa...poof! Si mai mult, la o dobândă "fixă", reușeau ei cumva ca (,) calculând ratele în funcție de nr de luni alese, să ajungi într-un final la 3 sume diferite. Pai cum este posibil? Nu împărți aceiași 2700 de euro la 12,36 și 48 de luni + când am încercat să zic cum este posibil, a schimbat subiectul, și ne-a luat văzul cu altele... Apoi, de ce trebuie să mă hotărăsc pe moment. Adică banii mei sunt buni doar acum, dar dacă ma hotărăsc peste o săptămână, nu mai sunt buni? Înțeleg, nu mai sunt buni pentru tine, ca nu mai poți câștiga excursia vieții, dar pentru manager? Adică, dacă vrei sa dai dovadă de firma serioasă, DE CE BAGI PUMNUL PE GÂT? Aaaaa, și ghici ce? E sâmbătă seara, musai musai asta seară trebuie rezolvat... Pe urmă când a văzut ca totuși vrem și nu vrem, hai ca se poate și mâine dimineață, că "văd eu cum ii păcălesc". Pe bune? Care este faza? Repet, eu nu contest deloc că nu este bun aspiratorul, dar totuși...care este faza cu dubiosenia asta? Si la așa sumă, ar trebui să fie garanția pe puțin 10 ani! Am un aparat de stimulare electrica, la 1 500 RON, și are garanție pe 10 ani, iar la 2700 de euro, 3 ani garanție? Hmmmmm.... Oricum, mulțumesc tare mult pentru articolașul ăsta... Mi-a întărit convingerile că am luat o decizie buna ca nu i-am dat buletinul...

    RăspundețiȘtergere
  75. Astia de la Scârby sunt prosti rau ... Ia sa-i puna si un accesoriu de supt pula si sa vezi cum ar da lumea 2000 de ieuro pe sistemul complet Scârby. Cica zeci de ani de cercetare, dezvoltare si inovatie si nimanui nu i-a trecut prin cap sa faca un astfel de accesoriu ce ar face aspiratorul Scârby cu adevarat cel mai iubit accesoriu din gospodarie. Domnul ar fi fericit si supt in fiecare seara, doamna ar fi fericita ca a scapat de aceasta indeletnicire dezagreabila si orice fiu adolescent ar fi recunoscator parintilor pentru un asemenea electrocasnic.

    RăspundețiȘtergere
  76. Un comentariu copiat de pe alt site, foarte tare :)) - Si incurajarea autorului acestui articol ma face sa cred ca el isi posteaza singur comentariile, poate ma insel. Insa doresc sa va spun si parerea mea, o parere de la un posesor de Kirby. “Doua lucruri sunt infinite, universul si prostia umana, insa nu sunt sigur despre primul.” (Albert Einstein) Cam are dreptate omul asta, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar am citit cu atentie comentariile, iar oamenii chiar sunt iritati de tehnici de vanzare si de marketing-ul agentului kirby, cata ipocrizie ! Zi de zi suntem bombardati de marketing prin reclame TV, afise, magazine, fb, instagram s.a.m.d. este incredibil cum un om poate sa aiba ceva negativ la adresa unui agent de vanzari Kirby ( la costum - deoarece comapania isi respecta produsul si clientii presupun ) nu mergi la reprezentanta Bentley si te intampina unul in trening, sa fim seriosi. Companiile mari se respecta !

    In primul rand prezentarea este gratuita, nu te costa nici un ban, ba mai mult ramai si cu o canapea un covor curat, mai putini acarieni in saltele si poate iti ofera un somn mai bun, sau poate te-ai obisnuit asa si fara nas infundat, iritatii pe piele, gura uscata nu poti traii, bravo tie, iti meriti soarta.

    In al doilea rand este o prezentare in care ti se ofera cateva sfaturi legate de igiena si cum poti sa ai o casa mai curata, nu sterila, dar mai curata decat este, cu mai putin efort si intr-un timp mai scurt decat de obicei.

    In al treilea rand consider ca este o prezentare transparenta, nu esti mintit, aparatul scoate mizerie din casa ta si tu ai nevoie de el chiar si dupa ce ai dat de peste 100x cu aspiratorul tau... ( aici m-am decis sa il cumpar, si nu aveam un aspirator de 500 lei, era ceva performant in jur de 500 de euro a costat, l-am achizitionat din magazin fara sa vad ce face, in fine ) Ideea este ca, o curatenie cu acest aparat nu se compara cu nimic, patul miroase bine, copiii mei se joaca in siguranta pe un covor curat, aerul din casa este mai proaspat, sau poate asta vreau eu sa cred ca sa nu ma simt pacalit ca am dat peste 2000 de euro pe un ASPIRATOR cum spun niste oameni :)). Intodeauna vor exista pareri pro si contra ! Dar in cazul acestui produs chiar n-ai dezavantaje cand vine vorba de curatenie... Multi vor spune ca e greu de folosit ( aici trebuie sa te duca putin capul), ca e galagios, ca e mare, ca e nu stiu cum, ca e scump ( aici doare ) cate si mai cate... dar voi nu va dati seama ca mizeria din casa dvs este direct proportionala cu aceste "dezavantaje"? Ganditi-va bine. Ori il aveti ori nu , simplu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu în ce jeg de casă trăiește cel ce a scris comentariul de mai sus, dar eu nici acasă nici prin alte locuri pe unde am locuit/dormit nu am avut probleme cu „nas infundat, iritatii pe piele, gura uscata”. Și nici acasă, nici prin alte locuri nu facea nimeni curat cu Chirbi. Probabil persoana care a scris rândurile de mai sus suferă de ceva alergii, caz în care aspiratorul în cauză devine un dispozitiv medical....

      Ștergere
    2. Tocmai am incheiat un contract cu Kirby, va pot spune ca au insistat sa preiau de buna voie 20 % din costul contractului deoarece dansii au fost fortati sa imi deschida aparatul pentru probe. Voi realizati? Eu fortam firma sa imi faca proba, asa au ajuns cu pretentia ca eram dator cu 20% din contract care era in valoare de 2320 euro.
      In realitate...mi-am pastrat calmul si le-am spus ca ne judecam.
      1. Nu spun ca sunteti sanctionati daca desfac si ei produsul.
      2. Nu va anunta ca in tremen de 14 zile puteti returna produsul.
      3. Anuntati banca ca v-ati razgandit, astfel blocati contractul, va asigur ca nu au ce sa faca. Mi
      Eu am procedat astfel, mail, mesaj telefonic, iar cand au ajuns la mine, se rugau sa le dau o oferta cum ar fi ok pt mine, dupa ce m-au amenintat cu tot felul de lucruri privind ca va trebui sa-i dau in judecata.
      Mi-am pastrat

      Ștergere
  77. Nu inteleg de ce toti cei care au achizitionat acest aspirator, desi recunosc ca e cel mai bun aspirator pe care l-au vazut, se simt totusi înșelați cumva.... mi se pare foarte ciudat..pentru ce l-ati cumparat? Sa va faca mancare, sau curatenie luna?
    Eu aveam un Karcher si 2x Dyson in casa, destul de multi bani am dat pe ele...si totusi mi-a foat foarte rușine cu ele dupa ce le-am testat in paralel cu Kirby. Kirby a scos aceeasi cantitate de mizerie din jumatatea de covor neaspirat precum si din cea aspirata cu Dyson si Karcher (ambele folosite)- mi s-a parut incredibil asta, incredibil de trist pentru cei 7000 lei platiti deja pentru cele 3 aspiratoare INUTILE!!
    PS. AM ASPIRAT RECENT INCLUSIV PRAF FIN DUPA RENOVARE SI DESTUL DE MULT--- INCERCATI SA FACETI ASTA CU ORICE ALT ASPIRATOR , VA PROVOC 😃

    RăspundețiȘtergere
  78. Si inca ceva, de ce ai primi pe cineva in casa sa iti arate un aspirator de 2700euro (sa fim seriosi majoritatea stiati cat costa dinainte) daca stii ca nu ti-l permiti sau pur si simplu nu vrei sa investesti atatia bani? De ce? Sa va faca curatenie??🤨 bun inteleg ..iti face ala curatenie luna gratis si apoi ce faci? intri pe un blog si te vaiti de experienta si de cat de scump e...eu înteleg curatenia gratuita dar in mod normal spui multumesc si pa, nu intri pe net sa spurci pe aia de ciuda ca nu ti-l permiti, e frumos asa??

    RăspundețiȘtergere
  79. poate că vreau doar să-l fut.

    RăspundețiȘtergere