duminică, 22 iunie 2014

Oameni de bine

Din nou la Lidl. Vreau să cumpăr o pizza sintetică pentru meciul Costa Rica-Italia. Deschid un frigider şi privesc la o pizza ce pare să aibă în componenţă salam de vară. Din spatele meu se aude o voce: "Nu vă recomand să cumpăraţi aşa ceva!". Mă întorc şi văd o femeie tânără şi frumoasă. Îi mulţumesc. Îmi spune că ea a cumpărat şi nu a fost deloc bună. Femeia miroase a parfum scump şi este îmbrăcată cu haine frumoase. Are bucle blonde şi pantofi cu toc. O cred, aşa că pun pizza la loc. Îmi place mult când oamenii se ajută între ei. Faza asta este asemănătoare cu flashurile şoferilor care te anunţă ca este miliţia puţin mai încolo. Am cumpărat chipsuri şi bere Argus Majestic pentru meci. Costa Rica a învins Italia.

7 comentarii:

  1. Un meci fenomenal, cu un Roberto Baggio care nu s-a vazut pe teren, iar Baresi a clacat inca din primul sfert de ora.Felicitari Costa Rica in frunte cu selectionerul Jorge Luis Pinto si baietii in ordinea numarului de pe tricou Navas - Gamboa, Duarte, Gonzalez, Umana, Junior Diaz - Ruiz (Brenes '81), Borges, Tejeda (Cubero '67), Bolanos - Campbell (Urena '74). Bravo!
    In loc de pizza si cipsuri mai bine o luai pe Ileana Cosanzeana acasa, ii faceai o plescavita cu o bericica si postai si ceva poze... cu ea nu cu mancarea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai crezut-o pentru ca era tanara si frumoasa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intreaga ei prezenta denota bun gust si rafinament.

      Ștergere
    2. Poate nu si in materie de pizza. Asta e treaba barbateasca. :)

      Ștergere
  3. ai futut-o pana la coada?
    da cand ai luat berea si cipsurile nu te-a mai vazut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. probabil sugerezi ca nu sunt bune chipsurile si berea si ca trebuia sa beau un ceai de paducel la meciul italia-costa rica.

      oare cum poti fute femei in magazinul lidl? sunt camere peste tot.

      Ștergere
  4. te descurci tu. un hotel cu plata cu ora nu era prin zona?
    da, desigur. decat cipsuri si bere, mai bine o pizza. nu inteleg daca esti autoironic cu chestia asta. esti un mare myster.

    RăspundețiȘtergere