duminică, 6 mai 2012

2 ani

Astăzi blogul Nopţi şi Zile împlineşte 2 ani. Pentru mine a devenit un prieten de neînlocuit prin faptul că scrisul mă scoate oarecum din mizeria cotidiană, din plictiseala unei munci de rutină, din oboseala pe care societatea modernă o exercită asupra omului. Prin poveştile expuse aici am încercat să evadez într-o lume mai bună, sau, în alte rânduri, să expun cititorilor lumea în care trăiesc eu. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au citit şi mai ales comentat. Nu mă laud, dar sunt persoane care mi-au spus că-şi încep dimineaţa cu blogul meu, verificând dacă sunt noi intrări. Sunt colegi de muncă care mă opresc pe hol şi mă întreabă dacă am mai scris ceva. Plăcerea este de două ori mai mare când simt şi aprecierea cititorilor, mie oricum plăcându-mi ce scriu. Sigur, sunt şi persoane care nu sunt de acord cu mine, dar le mulţumesc şi lor pentru răbdare şi pentru că mă citesc.

Am o întrebare pentru cititori. Care este personajul preferat de pe blogul Nopţi şi Zile?
- Amalia Crăciun
- fata din parc
- K (cel din camera de hotel, nu cel care o deranjază pe Maya cu muzica)
- elevul Becheru Mihai din clasa a III a D
- inginerul Eufrosin Potecă
- Sebastian
- Desculţu
- Maya
- Lavinia

12 comentarii:

 1. Personajul meu preferat de pe blogul tău eşti tu (cel care apari în scrieri, nu cel care scrii) şi pe urmă Becheru Mihai.

  RăspundețiȘtergere
 2. Elevul Becheru Mihai8 mai 2012, 09:03

  Eu sunt in zodia calului. Tu esti in zodia graurelui. Personajul meu prefereat este Doamna Amelia Craciun.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ceea ce am zis despre Gabriel e valabil şi pentru tine; îmi place de personajul care eşti în povestiri, nu de tine, cel care scrii.

   Ștergere
 3. la multi ani cu intarziere. fata din parc :)

  RăspundețiȘtergere
 4. 10x child. da, un personaj celebru :)

  RăspundețiȘtergere
 5. la multe postari!felicitari si blogusorului pt longevitate.

  RăspundețiȘtergere
 6. Pentru inceput, la multi ani, tot cu intarziere. Iti doresc multi ani de-acum inainte, cu cati mai multi cititori si comentarii la fel.
  Eu citesc acest blog de aproape un an si cel mai mult mi-au placut urmatoarele categorii: amintirile, calatoriile si gandurile. Iar dintre personaje, Amalia Craciun si fata din parc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. multumesc Ana! Doamne ajuta!
   asadar pana acum Amalia Craciun e pe locul 1, cu doua voturi.

   Ștergere
 7. Oribilul Mosh e personajul meu preferat. :D

  RăspundețiȘtergere
 8. Fata din parc a ramas preferata mea si este mai desteapta decat tine,tu ai ramas simpatic ca un bufon,nu-ti place sa te considere lumea asa si incerci sa fi altfel,dar uneori nu reusesti si nici nu iti sta bine pentru ca tre sa fi asa cum esti tu :)

  RăspundețiȘtergere
 9. nu stiu daca fata din parc e mai desteapta decat mine. mai erudita da.

  RăspundețiȘtergere