duminică, 20 martie 2016

Comandă Amazon Franța

Îmi doream foarte mult niște pantofi sport, confortabili și frumoși, ceva de firmă, desigur. Dar prețurile din România sunt prohibitive și nici nu găsești ce cauți. De ce să nu iau de pe Amazon? Românul de rând în general se sperie de achiziția de pe net unde trebuie să bagi datele cardului și unde mai ales îți trage vânzătorul banul înainte și abia pe urmă îți livrează produsul la domiciliu. Dar nu este nicio problemă, nu vor veni hackerii să îți golească contul de la o simplă comandă de pe net. Am găsit ce căutam pe Amazon Franța, o pereche de Puma Suede (50 euro, pe site-urile din România costă 360 lei) și o pereche de Adidas Superstar (70 euro, pe site-urile din România 400 lei). Am adăugat în coș, am introdus datele cardului VISA și în cele din urmă adresa unde doresc să primesc coletul. Au mai adăugat ei 12 euro transportul (pentru că sunt în afara Franței continentale), au transformat totul în lei, am mai dat 2-3 click-uri și totul a fost gata. Cu tot cu transport și m-a dus mult mai ieftin ca în România, am scutit cam 150 lei. Coletul a sosit acasă în 6 zile de la data comenzii, prin curier. Totul frumos ambalat, pantofii abia ieșiți din fabrică, impecabil. Mulțumesc Amazon Franța! Și mulțumesc Google pentru traducerile din franceză în română fără de care nu m-aș fi descurcat pe site.

Incredibil, dar pantofii Puma sunt fabricați în România. Ce drum lung au parcurs până au ajuns la end-user.

Site-urile astea vor ucide magazinele, iar oamenii vor rămâne fără job-uri. Trăim în lumile distopice imaginate de scriitori în urmă cu câteva decenii.

Cumpărați produse de pe astfel de pagini web, dragi cititori?




6 comentarii:

  1. da, cumpărăm, dar nu aşa scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sînt clienta fidela a amazon.fr, nu m-au dezamagit niciodata în aproape 10 ani. Din Franta m-am mutat în Brazilia pentru cîtiva ani si cumpar des carti în format kindle, desi as prefera varianta clasica. Din pacate aici în capitala sînt putine carti în limbi straine. Recent am comandat niste filme, care n-au ajuns niciodata, însa Amazon s-au oferit fie sa mi le trimita din nou, fie sa mi le ramburseze. Iar pentru o parte a familiei care locuieste în Marea Britanie, comand cadouri de pe amazon.co.uk, impecabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua Adriana eu locuiesc în Franța întâmplător am dat peste acest comentariu aș dori să cumpăr produse naturiste de pe Amazon și nu știu cum pot apela acest serviciu mă plimb in deriva și nu găsesc ori nu știu eu să caut un nr.telefon ceva care să mă conectez.Daca ai putea să mă ajuți aș fi foarte recunoscătoare.
      Mulțumesc.

      Ștergere
  3. https://sasalovicinarcisamaria.wordpress.com/2016/03/30/roboti/

    RăspundețiȘtergere