miercuri, 18 august 2010

China

Am ieşit din răcoarea magazinului IKEA în parcarea peste care se aşternea liniştită noaptea tropicală a mijlocului de august. Este sâmbătă seara şi parcarea complexului comercial este arhiplină. Momentul prielnic pentru a veni cu întreaga familie la distracţie sau cumpărături. Un avion aterizează pe aeroportul Băneasa. Intru în Mall de unde îmi cumpăr un Big Mac şi o bere de la McDonald's. Mă aşez la o masă şi încep să mă uit la oameni aidoma ţăranilor care stau la poartă şi se uită la cine trece pe uliţă. Văd o grămadă de chinezi şi chinezoaice. Oare vaginul chinezoaicelor se aseamănă cu cel al femeilor europene ? Oare are acelaşi miros ? Apoi mi-am amintit de băiatul numit Dorobanţu care mi-a povestit că a băut tequila dintr-un vagin de femeie. Eu mi-aş dori să beau bere Tsing Tao din vaginul unei chinezoaice. O colegă de muncă, citindu-mi blogul, mi-a spus că eu gândesc femeia ca o compoziţie de organe genitale. Se pare că are dreptate. Privind acele femei din China nu m-am gândit nicidecum la Mao, la tricourile multicolore din bumbac 100%, la romanul Sorgul roşu citit astă iarnă, nici măcar la minunatele snoave cu Afanti. M-am gândit doar la vaginele lor. Am băut încă o bere, după care m-am urcat într-un autobuz (care se retrăgea) împreună cu două fete tinere. Românce. În dreptul McDonald'sului de pe Barbu Văcărescu m-au întrebat dacă suntem în Dristor. Le-am spus că nu. M-au întrebat dacă ştiu cum pot ajunge în Regie. Le-am explicat. Fata mai înaltă mi-a zâmbit şi m-a întrebat dacă merg în Regie. I-am răspuns că merg in China. După ce au coborât ele, am rămas singur în autobuzul care m-a lăsat aproape de casă. Eram însetat, aşa că am cumpărat o cutie de Coca Cola pe care am băut-o pe o bancă. Asta a fost toată seara. M-am mai gândit doar că în burta şarpelui, Eufrosin zbura spre China.

9 comentarii:

  1. Stilul tau seamana tot mai mult cu al lui Tileanu Labareanu.

    Mai bine redenumesti blogu in ''ranitidina revine''.

    Rusine.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai curand optsexiile seamana. stilul nu prea, til pune sentiment in ce scrie. gabriel e rece ca gheatza. chiar autist.


    da chestia aia cu baiatul numit dorobantu n-am inteles-o. se terminasera paharele?

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim, foloseste-ti identitatea. Nu te rusina. La anonimi nu raspund.

    Ionescu, tequila se bea cu shotul, nu cu paharul. Dai shoturi, asa se zice. In rest nu stiu ce sa zic. Asa am auzit si eu si vreau sa incerc, dar cu bere. Ca eu tequila o beau cu sare si portocala si nu poti baga sare in vagin. Cred ca ar ustura.
    Dar de ce ma faci autist ? Tu stii ce e aia un autist ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai si tu drepatate, ionescule, dar ambii scriu cu o singura mana.
    Gabrieleanu scrie cu dreapta (si cu stanga infuleca ceva).
    Tileanu scrie tot cu dreapta (ca stanga e mereu ocupata, stim cu totii cu ce).

    RăspundețiȘtergere
  5. Vezi ca iti sterg comentariile daca nu te prezinti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Intamplarea a facut ca in seara asta sa ajung la un restaurant chinezesc. Am fost servit la masa de o chinezoaica tanara si umila, care prin supusenia ei aducea mai degraba cu o japoneza. Si tot din intamplare am baut doua sticle de Tsing Tao a 640 ml fiecare. Din pacate le-am baut direct din sticla. Cred ca trebuie reluat scenariul ca in pelicula Lola rennt.

    RăspundețiȘtergere
  7. si ti-ai salariu banuiesc, is f scumpe mizeriile astea


    cemah

    RăspundețiȘtergere
  8. Brava moshule, imi place aspectul blogului! Cat despre Cemah, poti sa-i dai la muie linistit, e vaccinat.

    RăspundețiȘtergere
  9. cine era anonimul ala pana la urma? unde ai scris despre mo yan ca nu mai gasesc?

    RăspundețiȘtergere