duminică, 24 iulie 2011

Vietăţi ciudate

La o zi după moartea celebrei Amy Winehouse, survenită la 27 de ani, la fel ca în cazul legendarilor Hendrix, Morrison, Joplin, Cobain (apropos de Amy, să ascultăm şi să vedem această piesă în semn de omagiu), mă plimbam pe nişte deluşoare. La un moment dat pe o plantă am observat câteva vietăţi ciudate, viu colorate. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva. Nu ştiu ce sunt. Le-am pozat.

6 comentarii:

  1. La o zi după moartea celebrei Amy Winehouse, acestea sunt omizi. Adica niste vietati larvare care la maturitate se vor transforma in futuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase sunt omizile. Imi amintesc de celebra Omide a Andei Calugareanu. Dar tu, bhuttu, erai prea mic la vremea aceea si e posibil sa nu cunosti.

    RăspundețiȘtergere
  3. La o zi după moartea celebrei Amy Winehouse, grafia corecta e Omidee, cu accent grav pe primul e. Aveam o carte de colorat cu Oache, Scaparici si Omidee. Dar tu, Gabriel, erai prea mic la vremea aceea si e posibil sa nu cunosti.

    RăspundețiȘtergere
  4. auzi pustiule, abia azi am inteles la ce se referea dialogul din pulp fiction despre fonzie si cool si correctamundo. tu probabil cunosti problema inca de pe cand traia amy w.

    RăspundețiȘtergere
  5. Niste vietati ciudate sunt japonezii.

    http://www.youtube.com/watch?v=nzdaSPk0OiQ&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere