miercuri, 12 iunie 2013

Radio

Am fost cu autoturismul la spălat, iar când l-am luat, radioul era setat pe frecvența 89,5 FM. Dance FM. Băiatul care a spălat mașina se pare că a ascultat acest post de radio. Am ascultat și eu un pic și mi s-a părut o soluție foarte bună. De atunci radioul din mașină a rămas setat pe această frecvență. O muzică antrenantă, foarte bună pentru condus. Înainte ascultam Rock FM, dar m-am cam săturat de aceleași piese comerciale care se tot repetă. Bon Jovi, Guns, Aerosmith, cam asta oferă ei. Niciodată nu veți auzi la Rock FM pe Steely Dan sau Pere Ubu. Și mai înainte ascultam Guerrilla, dar ei au foarte multă vorbărie și foarte multă reclamă. Muzica de la Guerrilla e grozavă, dar mi se acrește că din 5 în 5 minute bagă publicitate și pe deasupra au realizatori de emisiuni foarte enervanți care vorbesc prea mult. Radio România Actualități ascult des, au o emisiune bună numită "Ca pe roate". Și bineînțeles ascult și Romantic, dar de multe ori caut ceva mai antrenant pentru condus în afara orașului. Romantic e mult mai potrivit pentru aparatul de radio din bucătărie, pe care-l ascult atunci când gătesc.

3 comentarii:

  1. fl0r!4n z4mf1r35cu14 iunie 2013 la 10:45

    'radio e-maramures- ce fain radio!' asa zic ei, de fapt e o prostie. daca ramaneai la corporatie acuma te asasinau colegii cu hiturile 'da-te-n dragostea mea' si 'inevitabil va fi bine'.
    am ascultat cu mare placere aseara steely dan. alde aja, gaucho. ce sunet impecabil, poate prea impecabil, nu asa? dar ce, tu asculti steely dan si pere ubu? e misto rau aia, non alignment pact. rock fm au un singur cd pe care il tot ruleaza, i-am zis asta lui serbanica inainte ca postul sa se lanseze oficial si inainte de accidentul de la timisul de sus (jos?). mi-a spus ca 'niciodata un radio cu playlist extins nu are succes. Ceea ce tie iti place, plictiseste pe altii.'. plt!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ascult Steely Dan si Pere Ubu, dar ziceam asa. Daca vrea cineva sa-i asculte, nu o poate face la Rock FM. Radiourile locale sunt deobicei marfa. Eu ascult mereu ceva radio din Bulgaria cand sunt in zona Giurgiu-Oltenita. Au bulgarii un post rock, mai misto ca Rock FM-ul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  3. fl0r!4n z4mf1r35cu14 iunie 2013 la 18:23

    pai ia sa asculti!

    RăspundețiȘtergere