
Trebuie să puneţi într-un vas zahărul peste care puneţi ouăle (sparte, nu cu coajă). Amestecaţi la mixer, după care se încorporează zahărul vanilat, esenţa de rom, untul topit, iaurtul, iar la sfârşit se pune făina şi praful de copt. Se omogenizează cât mai bine cu mixerul. Asta e tot. Aveţi deja aluatul.
Se pune hârtie de copt în tavă în fiecare găurică (există hârtie specială pentru brioşe, dar puteţi decupa şi din hârtia normală). Apoi se umple cam jumătate din fiecare găurică. Presărăm bucăţele de ciocolată, apoi umplem cealaltă jumătate cu compoziţia. Se bagă 20 de minute la cuptorul încălzit la 200 grade. Scoase din cuptor, brioşele se ung cu puţin unt topit, zahăr tos şi scorţişoară.
da-te-ncolo, gabriele, ador briosele - de unde ai luat forma aia???
RăspundețiȘtergerede la Cora de la unguri. cu doar 1000 de forinti, adica vreo 15 lei.
RăspundețiȘtergereFoarte frumos, Moshule :)
RăspundețiȘtergerebune briose. are gusturi fine child.
RăspundețiȘtergere