luni, 28 februarie 2011

km 36

Episodul de astăzi este menit să înlocuiască capitolul VI din întâmplările pe care le-am trăit alături de Amalia Crăciun. În urma numeroaselor plângeri am decis să opresc această mini serie, pornografică după cum mi s-a spus. Întreaga audienţă s-ar îngrozi citind capitolele VI şi VII, aşa că mai bine punem punct. Ne vom închipui că în dimineaţa următoare am plecat acasă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat şi de atunci n-am mai vorbit în veci cu Amalia Crăciun.

În schimb vă ofer o poză cu un câine. Cu toţii iubim câinii, chiar şi atunci când ei beau apă cu săpun pentru parbriz. Căţeaua din imagine a fost surprinsă la benzinăria de la kilometrul 36, pe autostrada Bucureşti-Piteşti.

4 comentarii:

  1. eu nu prea iubesc cainii. snoopy dog dog era simpatic totusi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu sunt un iubitor al acestor patrupede dar asta din imagine e special. Trebuie sa aiba niste mațe impecabile. Ai fi putut să îl iei de la acea benzinărie și să-l dăruiești Amaliei Crăciun. De Paște.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa javra, pacat ca nu-i antigel in galeata aia. Propun sa treci la capitolul VIII sa nu ne mai ingrozim, asa poate ajungem din urma serialul Elodia. Astept cu sufletul la gura!
    Eu inca pot sa o mai iubesc pe Simona Ionescu, proaspat revenita dintr-o calatorie cu trenul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Leonard Bernstein18 august 2023 la 12:28

    Ce să-i faci?
    O dezbraci, dai din craci și dai la vaci
    Ca ăi săraci

    Să trăiască tata socru
    Că mi-a dat fata și porcu'
    De la porc mănânc sarmale
    Pe fiisa o pun pe șale

    RăspundețiȘtergere