sâmbătă, 20 august 2011

Aşezământ monahal

Iată Radu, alte câteva poze pe care să faci scroll.


Să vedem dacă cititorii acestui blog îşi vor da seama despre ce biserică este vorba. Interesante păsările din preajma turlelor. Foarte multe.


Pictura bisericii nouă şi deosebită. Mi-a atras atenţia Sf. Marina cum îl ţine pe drac de coarne şi probabil vrea să-i dea cu un ciocan în cap.


În această biserică am ascultat cum un călugăr vorbea unui cuplu, spunându-le că înţelepciunea bărbatului stă în barbă şi de aceea este foarte bine ca bărbaţii să poarte barbă. În acest timp îşi mângâia barba foarte lungă.

8 comentarii:

  1. nu prea ai inteles cum e treaba cu scrollul. pozele astea nu dau aceeasi impresie, deoarece, spre deosebire de poza cu hotelul, nu pot fi decupate in mai multe etaje orizontale asemanatoare.

    ai mers in judetul costanta ca sa vezi casa in care s-a nascut nea traian? banuiesc ca nu ai fost la neptun-olimp.

    RăspundețiȘtergere
  2. n-am eu bani sa merg la neptun-olimp in plin sezon estival. nu am fost nici la casa lui nea traian, desi cateodata mai beau vinuri din acea localitate.

    totusi, unde sunt luate pozele?

    RăspundețiȘtergere
  3. pai ce, nu mai stii? e suficient sa dai 1 cautare pe ggl images cu vorba cheie: manastire

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stie google images asa ceva. ala iti arata putna si alte locuri comerciale de care stiu turistii.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Atunci acel groaznic balaur s-a prefacut aratându-se în chip de câine negru; iar sfânta, luându-l de par si gasind un ciocan, l-a batut pe cap si peste spinare pâna l-a slabit."

    RăspundețiȘtergere
  6. P.S. în frescă nu este reprezentat un câine negru, ci un drac convenţional; probabil pentru că majoritatea privitorilor s-ar fi întrebat de ce îi dă câinelui cu ciocanul în cap, iar unii ar fi fost chiar scandalizaţi

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu ca diavolul are si forma unui caine negru dintr-un episod exceptional din serialul Supernatural, episod ce incepe cu faimosul interpret Robert Johnson. Sa ascultam asadar Crossroad blues. http://www.youtube.com/watch?v=Yd60nI4sa9A

    RăspundețiȘtergere
  8. Manastirea pestera Sf Andrei.

    RăspundețiȘtergere