luni, 11 aprilie 2011

Românii au talent chiar se difuzează live?

Am impresia că emisiunea "Românii au talent" este difuzată înregistrat, asta deşi sub sigla ProTv apare "direct". Am sesizat acest lucru în timpul semifinalei 3, când după evoluţia dansatorilor de la DFC emisia s-a întrerupt brusc pentru publicitate. Deobicei moderatorii emisiunii anunţau publicitatea, făceau câteva giumbuşlucuri, apărea genericul de la "Românii au talent" şi abia pe urmă se intra în pauză. A fost prima oară când transmisia emisiunii s-a întrerupt imediat după terminarea evoluţiei unor concurenţi, deobicei aşteptându-se păreri de la juriu sau cei doi moderatori, Pavel şi Smiley. Acum, când s-a oprit transmisia pentru publicitate, doi dintre membri DFC erau lângă masa juraţilor. Tot acolo se găseau şi după cele cinci minute de publicitate, exact în aceeaşi poziţie, iar emisiunea şi-a reluat cursul normal ca şi cum nimic nu se întâmplase. Să fim serioşi, că nu avea niciun rost ca acei oameni să înţepenească acolo.

La prima semifinală Pepe a cântat în cadrul emisiunii "Românii au talent". Dar în acelaşi timp, comutând pe OTV, am observat că vorbea acolo la telefon şi era LIVE. Deci unde era emisiunea în direct? La ProTv sau la OTV?

Mai mult, pe 2 aprilie 2011, Smiley a avut concert în Piteşti. Mi-a confirmat o fană pe facebook care chiar a fost la concert în seara respectivă. A se vedea aici. Dacă Smiley a fost la concert în Piteşti, probabil o sosie a lui a prezentat semifinala 2 de la "Românii au talent"?

Aşadar sunt şanse mari ca semifinalele de la "Românii au talent" să fie difuzate înregistrat şi nu live. Ce facem atunci cu voturile prin sms şi cu alegerea câştigătorilor? Cine i-a stabilit? Şi eu ca un fraier am votat la prima semifinală. Îmi vreau înapoi cei 1,61 euro daţi degeaba. Sper ca cineva din cadrul Pro Tv-ului să citească aceste rânduri şi să mă lămurească şi pe mine.

20 de comentarii:

  1. bine gandit baiatu .. si eu imi vreau banii inapoi :-w am dat pe putin 10 mesaje de pe abonament /:)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) , ar trebui sa-i intrebi pe cei ce au fost in public in acel moment , nu cred asa ceva .....

    RăspundețiȘtergere
  3. hopa!cea mai de cacao faza mi se pare ca nu-i arata pe toti concurentii cu voturile lor..nu cred ca le era greu sa faca un clasament..

    RăspundețiȘtergere
  4. dezinformari !
    show-ul e live. cunosc oameni care au fost in public. nu mai spune prostii

    RăspundețiȘtergere
  5. hmm...sper sa nu ai dreptate pt ca e show-ul meu favorit..

    RăspundețiȘtergere
  6. nu este direct
    1. cand povesteste concurentul arata imagini din ce a facut si din ce VA FACE
    2. smiley si pavel cand sa zica "publicitate" uneori zic deodata acelasi lucru
    pai cum ar face asta dak nu ar fi exersat si dak nu ar fi inregistrat

    RăspundețiȘtergere
  7. hmm foarte ciudata faza cu dfc intradevar.. faza cu smiley ce sa zic..eu nu sunt din pitesti deci nu stiu nmic de concertul acela, poate pot confirma cei de acolo. DAR faza cu pepe nu se pune. otv-ul are mereu obiceiul de a relua emisiunile.si uneori apare chiar si LIVE chiar daca e in reluare. dar intradevar faza cu DFC e ciudata si concertul lui smiley la fel. ce nu inteleg eu e de ce ar face ei asa cva? adica, daca nici pro tv nu e in stare sa faca emisiuni live... hmm nu stiu ce sa zic

    RăspundețiȘtergere
  8. in legatura cu smiley, am fost si eu la concert, dar a ajuns in jurul orei 2..deci se poate sa fi venit din bucuresti. mai mult de ora nu dureaza drumul

    RăspundețiȘtergere
  9. ba sunteti nebuni e live maa maaamaa cum sa fi asa incuiat atunci cand s-a intrerupt la trupa dfc si a bagat publicitate ce ti se pare asa neinregula?Tu crezi ca dupa 5 minute de pauza tot asa au stat>?:))ba esti cam prost frate scuzama si in plus concertul lui smiley a fost dimineatza si la otv otv e o televiziune de rahat si in plus poate pepe a vorbit inainte de a canta sau dupa e in regula nu iti face griji totul e live crede-ma .Am vazut interiviurile concurentilor si se auzea mai sunt 2 minute sau 3 2 1 sunteti in direct intra si tu pe site sa vezi sper ca te-am lamurit

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa fim seriosi, daca chiar voiau sa ne pacaleasca ca e in direct, credeti ca l-ar fi lasat pe Smiley sa mearga sa dea concert? Si in plus cum ramane cu toti din public? Am o cunostinta care a fost in seara respectiva in public. Si cu Pepe si OTV-ul, cred ca stie toata lumea ca nu poti compara PRO TV-ul cu OTV-ul :|

    RăspundețiȘtergere
  11. aaa da, si cu publicitatea, se intampla la mai multe emisiuni. Ei au o ora fixa la care trebuie sa bage publicitatea, sau o fi fost vreo problema in studio. Nu ar fi fost greu sa stea aia in aceleasi locuri unde au stat. Daca n-ar fi live, ar stii prea multa lume(concurentii, familia, publicul) si ar fi imposibil sa nu se afle.

    RăspundețiȘtergere
  12. E live...eu am fost sambata la semifinala 4 in public asa ca nu mai abera pe aici :) dupa ce concurentii isi terminau actul si juriul spunea ce avea de spus se baga publicitate si se anunta tare PUBLICITATE 5 minute...timp in care erau schimbate decorurile si era adusa recuzita pentru urmatorul numar, erau anuntati si prezentatorii unde trebuie sa stea pana se da drumu iar la emisiune in direct...NU MAI SCRIE AIURELI DACA NU STII DESPRE CE E VORBA !!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am fost in public la doua semifinale:)) Si crede-ma ca au fost live..sau eram in matrix?:))am si poze...

    RăspundețiȘtergere
  14. bai anonimi vigilenti, ce disperati sunteti ca un simplu corporatist din titan s-a prins de aceasta mare inselaciune!
    de fapt cred ca toate comentariile sunt lasate de adrian sarbu. sau o fi vreun cemeist?

    RăspundețiȘtergere
  15. ati innebunit pe bune :)) emsiunea este IN DIRECT mai direct de atat nu se poate :)) au bagat publicitate neanuntata atunci pentru ca probabil era un moment de audienta maxima si au vrut sa profite de el...am fost in public la semifinala 4 e totul 100% live...doamneeeeeeee ce se mai trezesc unii sa comenteze aiurea cand habar n-au...tipic romanesc!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Dar daca emisiunea este in direct asa cum pretind unii de pe aici, de ce nu zic si ei : cutare concurent locu 1 cu 15470 de voturi, pe locul 2 cutare cu 12122 de voturi....pe locu 12... etc ???

    Si ce concert Smiley la ora 2 la pranz? N-am auzit pe nimeni sa mearga in cluburi la orele alea. In club nu se merge seara si noaptea?

    RăspundețiȘtergere
  17. Din start problema este alta si anume care emisiune este live la OTV? Asadar enumerati cel mult 2 emisiuni Live de la OTV si puteti castiga premiul vietii dvs.
    Si nu uitati: trimiteti sms la 1333 si puteti castiga mobila pentru intreaga casa!
    Cu respect!
    Diaconescu Dan

    RăspundețiȘtergere
  18. ma interesez si iti spun in privat dar e foarte posibil sa nu fie in direct :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu il citesc din cand in cand pe Arhi si asta a fost la cel putin 2 emisiuni de-ale alora.

    http://www.arhiblog.ro/?s=talent&submit=

    Citind in zig-zag ce scria, am inteles ca emisiunea este inregistrata iar pe masura ce se apropiau de finala, au dat-o pe live. Poate ai tu timp sa citesti ce scrie in linku' ala.

    si da, Petrov suge!

    RăspundețiȘtergere