sâmbătă, 17 iulie 2010

10 puncte de discuţie

Nu am renunţat la blog, dar sunt în pană de idei şi nu prea am avut ce să scriu în ultimele zile. M-am gândit la câteva subiecte pentru a le dezvolta, dar am realizat că nu puteam scoate mai mult de 5-6 fraze şi nici nu mi se păreau extrem de interesante. Iată care sunt aceste subiecte :
1) În 1998 m-am întâlnit cu două surori din Reşiţa.Le cunoşteam de pe mIRC. Una era foarte grasă şi albă. Mică de înălţime şi cu o slănină scârboasă pe ea. Cealaltă aducea mai mult cu o fiinţă umană. N-am făcut nimic special. Am mers la un film şi pe urmă la Pizza Hut. Mi-am zis că nu am să mă mai întâlnesc cu nimeni de pe mIRC.
2) În 2000 m-am întors cu trenul de la Deva. Am mers cam 9 1/2 ore. Îmi cumpărasem de la McDonald's doi hamburgeri cu gând să-i mănânc în tren. În faţa mea stătea un băiat cam de vreo 12-13 ani. Se vedea că-i de la sat. Cu o mare răutate în suflet am desfăcut punga de la Mc şi am început să mănânc hamburgerii, gândindu-mă că o să-i fac poftă. La vreo câteva momente după ce am terminat de mâncat, işi desface şi el traista şi scoate de acolo un ditamai sandwichul făcut dintr-o pâine întreagă. Cu şuncă, brânză, ceapă roşie. N-am putut decât să înghit în sec.
3) Tot în trenul Deva-Bucureşti, pe la Petroşani, s-a urcat o familie cu o fată mai ciudată. Fata, cam în jurul vârstei de 20, nu era deloc urâtă. Însă la un moment dat a început să facă ca toţi dracii. Nu ştiu ce vroia să facă, dar se smucea rău de tot. Ambii ei părinţi o ţineau. După ce s-a liniştit, tatăl mi-a explicat că fata are epilepsie.
4) Când veneam de la mare în 1999, în rapidul Constanţa-Braşov m-a agăţat o fată de 18 ani din Braşov. Eu eram singur pentru că mă accidentasem la picior şi plecasem mai repede decât restul grupului. Şi ea era tot singură din motive suspecte. Stătea pe bancheta din faţa mea, avea o fustă scurtă şi stătea cu picioarele crăcănate. I se vedeau chiloţii. Uitându-mă mai atent i-am putut observa un pic din forma vaginului. Oare era prostituată ?
5) O caracterizare a lui Eufrosin Potecă. E un băiat cu care am fost coleg în facultate. În timpul unui laborator de 4 ore la materia numită maşini electrice a făcut o invenţie monumentală.
6) O întâmplare cu Nicula care a salvat la mare o fetiţă pe care o luaseră valurile şi o duseseră în larg.
7) Despre Ramona, colega mea din generală, pe care în tabăra din clasa a-VIII-a am văzut-o dezbrăcată la duşuri.
8) Despre munca mea de vânzător de genţi, curele şi portofele pe stradă.
9) Despre petrecerea mea de majorat când un prieten a dat cu spray lacrimogen şi a aruncat cu cărămizi în noi.
10) Despre cum mergeam la colinde iarnă de iarnă.

3 comentarii:

  1. m-ar interesa subiectele 5, 7, 8, 10



    forma vaginului? nu cred ca asta era.

    RăspundețiȘtergere
  2. 2, 4, 5

    Zilele trecute am avut o probema in familion cu un epileptic. A avut prima criza din cauza ca bea foarte mult. Nu stiam ca epilepsia e o chestie ce tine de proasta functionare a creierului. Stiam ca te apuca batzul, dar nu m-am intrebat de ce....

    Acum trebuie sa merg din cand in cand la spitalu' de nebuni, in vizita, si vad numa dusi cu pluta care se baga in seama cu mine.

    O sa scriu si eu zilele astea despre pataniile de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe colegul de la majorat l-am huiduit precum suporterii englezi cu Booooo.

    RăspundețiȘtergere