luni, 24 mai 2010

Paul (Maison de Qualite Fondee en 1889)



Paul este un mic magazin ce poate fi luat drept cofetărie, patiserie, brutărie, cafenea, cârciumioară. Au câteva mese şi o vitrină mare de unde poţi alege tarte, sandwichuri, salate, torturi, prăjituri. Pe lângă asta au zeci de sortimente de pâine de mare calitate. Ambianţa este foarte placută, iar personalul foarte politicos.

Preţurile sunt destul de mari, dar după părerea mea produsele lor fac toţi banii. Un sandwich costă 15 lei, iar tartele 12-13 lei. Am încercat de câteva ori sandwichul cu şuncă şi caşcaval, tartele cu ciocolată, lămâie şi zmeură, prăjiturile cu cremă şi căpşuni întregi. Toate produsele cumpărate de la ei au fost pur şi simplu grozave şi pe deasupra ambalate superb. Chestia rea este că nu îmi permit să mănânc foarte des aici. Pe un sandwich, o prăjitură şi o cafea poţi lăsa 50 de lei.

În Bucureşti există două magazine Paul, unul la Piaţa Dorobanţi şi unul în mall-ul din Băneasa. Mai multe despre Paul puteţi afla pe siteul lor : www.paul.fr



15 comentarii:

  1. In Londra, unul dintre baietii care vindeau la Paul a venit dupa mine si mi-a facut cadou o tarta, dupa ce cumparasem ceva de la ei. Era italian, student in Londra si lucra part-time. Ma placuse mult si a tinut sa imi spuna asta. A fost cel mai frumos gest pe care l-a facut cineva pentru mine vreodata..

    C.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai e un paul's boutique in bucuresti, iti voi lasa placerea sa-l descoperi. exorbitant, probabil pun preturile astea fiindca bloggerii care le fac reclama sunt multi si trebuie rasplatiti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hihi,am mancat si eu acolo,super buna prajitura cu ciocolata :)

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.madamelucie.ro/
    sunt geniale :) (mai ales cele roz)

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ai facut curios. Cred ca o sa comand si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. am fost in Franta si Paul este foarte apreciata si acolo, exista un stand in fata Luvrului, iar preturile sunt mari pentru ca sunt exact ca acolo.

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate salariile noastre nu se compara cu ale frantuzului :(

    RăspundețiȘtergere
  8. e super buna tarta cu zmeura..si sandwichul cu somon..e adevarat, preturile sunt cam piperate pt salariile noastre, dar sa recunoastem ca meritam sa ne rasfatam cu asa ceva din cand in cand...

    RăspundețiȘtergere
  9. si eclerul e super bun eu stiu ca exista 3 dorobanti baneasa si cotroceni afi palace

    RăspundețiȘtergere
  10. e bun eclerul si nici nu e chiar asa de scump. 6,5 lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai nou e un pol eclerul, plm. o tarta cu zmeura tot un pol

      Ștergere
  11. Delicioase. NU stiam ca au deschis si in Ro - cel putin pe la Cluj nu am vazut vreun Paul

    RăspundețiȘtergere
  12. azi l-am vazut la paul pe un futbolist, stelisto-dinamovist, cap de nustiuce, asa parca i se zice.

    RăspundețiȘtergere
  13. Paul de la Dorobanti? Pai si nu puteai dea un semn sa ies si eu si sa mancam impreuna un sandwich cu somon fume la doar 17 lei?

    Adica jumatate din pretul cartii Lituma in Anzi. Foarte scumpa ! :(

    RăspundețiȘtergere