duminică, 30 martie 2014

Puncte de fidelitate Cora

Îmi place Cora cel mai mult. (Sigur, îmi place şi Lidl dar Lidl este ca o comedie romantică urmarită sâmbătă seară în detrimentul unui film de 8,4 pe imdb). E ordonat, e curat, are produse excelente şi sunt singurii de pe piaţa românească care au un sistem foarte bine pus la punct de puncte fidelitate/carduri fidelitate. Lumea spune: "Sunt o prostie punctele alea de fidelitate, nu ai ce să iei cu ele.". Păi dar nu este aşa. Cu punctele adunate iei produse pe gratis. Îţi mai dă cineva ceva pe gratis în ziua de azi? Eu an de an am luat chestii mişto de la ei în luna în care m-am născut. În acest an am avut 9500 puncte de fidelitate şi am ales ceea ce se vede în poza de mai jos. Gratis! Aştept şi de la celelalte hypermarketuri asemenea oportunităţi, să se vadă că ţin la clienţi. Voi unde faceţi cumpărăturile deobicei?


17 comentarii:

  1. sper ca ai capatat ceva dela cora in schimbul acestui post. altfel e pacat ca dumineca la pranz sa citim chestiuni atat de anoste cand am fi putut citi o amintire de la o petrecere la care ai fost cu amalia craciun si adrian voinila dintr-a cincea si i-ai bagat un deget in vagin amaliei si i l-ai dat lui voinila sa miroasa, fin'ca el nu te credea etc etc.
    mie imi place carrefour cel mai mult. probabil unde nu mai am parte de el. si poate fin'ca a fo' primul. 9500 de puncte? inseamna ca oi avea si eu vreo 200. prin forta-mprejurarilor kauflandul e cel mai vizitat. apoi lidl. apoi auchan. apoi cora si la urma metro,

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-au pacalit si astia ...
    Aceste produse nu sunt pe gratis... Tu ai cumparat niste produse cu un adaos comercial mai mare. Diferenta intre pretul corect si cel marit sunt aceste produse... Cora este mai scumpa chiar si decat Mega Image, care nu este un Hipermarket.

    Eu fac cumparaturile la Kaufland (este detinut de aceeasi familie germana care detine si LIDL). Imi plac produsele marca proprie....

    RăspundețiȘtergere
  3. Revine obsesia ta hyper-super-market-istică. NIMIC nu este gratis pe lumea asta. Dacă vrei să aprinzi o lumânare la biserică costă x bani, nu e gratis. Nu pot să cred că ești atât de naiv încât să crezi în prostii d-astea cu puncte, promoții, etc. Te credeam om serios.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu la mega image, carrefour sau metro/selgros.
    si da, sunt de-acord cu Anton Daniel Valentin... ti le-ai cumparat singur prin plata unui adaos nesimtit de-a lungul timpului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu! Nu sunt de acord cu Daniel Valentin. In niciun caz. Credeti-ma ca sunt un expert al cumparaturilor si stiu preturile destul de bine. Sunt categorii de produse mai ieftine in fiecare magazin, se compenseaza unele pe altele. Daca am o lista cu 20 de produse, ca sa iau cel mai ieftin produs din fiecare trebuie sa merg in 5 magazine. E o iluzie ca Auchan, Kaufland sau Carrefour e mai ieftin. Plus ca se pierde timp si bani cu vizitele astea de la magazin la magazin.
    Eu merg in Cora cel mai mult, la Lidl pentru prostioare frumoase/hainute si la Selgros pentru mici/gratare.

    Eufrosin, tu oricum esti flower power si te doare in pula de chestile astea comerciale. Tu sa te duci la San Francisco cu flori prinse in par, nu-mi da mie lectii de cumparaturi si profituri aici. E vorba ca adaosuri sunt si la Auchan, Billa (asta magazin scump), Kaufland....dar ei nu iti ofera niciun cadou, nimic.

    Mergem impreuna sa sondam preturile intr-o sambata dimineata. Facem intalnire bloggeristica daca doriti. Le luam pe rand pe toate.

    Radu, da. Mi-a dat Cora un kilogram de carnati pentru postul asta. Ce pula mea? Asa ma cunosti? Bogger comercial? Eu dau banii pe carti, dau banii pe orice scriu eu aici. Nu sunt un blog de reclama ci unul de opinie.

    Chiar m-am enervat. Imi vine sa inchid blogul cu totu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mi-au mai spus mulți că Billa e scump. Posibil, n-am sesizat diferențe mari de prețuri față de altele. Problema e că stau aproape de Billa și în plus nu am carnet de șofer să mă duc singur la altele.
      De la Profi am două jucării de pluș.

      Să închizi blogul nu mi se pare onest, câtă vreme ai pe el comentariile altora.

      Ștergere
  6. N-ai coaie dacă nu închizi blogu'. Scrie o carte și fute-i pe toți în gură.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chestia e ca am fost mereu in urma modei. Cand a fost moda blogurilor, eu scriam ca un prost pe forum. Cand a fost moda scrisului de carti, eu m-am irosit cu blogul. Daca ma apuc sa scriu o carte, cu siguranta nu o cumpara nimeni pentru ca va exista ceva si mai la moda. O va citi doar Ionescu care oricum si-o cumpara in format electronic si-l doare in pula de 5 lei aruncati aiurea, iar la final o sa zica ca e copie dupa Murakami sau Tarantino.

    Sunt foarte necajit. Mi-am irosit talentul. Sunt un fel de Romulus Buia al literaturii.

    RăspundețiȘtergere
  8. sau de sava ala care a jucat si la progresul. marius sava, parca. zis savarina.

    RăspundețiȘtergere
  9. Oamenii care nu se irosesc sunt foarte puțini. Restul, imensa majoritate, sunt carnea de tun a societății. Ei sunt regula, ”personalitățile” sunt excepția de la regulă. Cam ca în natură; crapul depune anual vreo 300000 de icre din care ies foarte puțini adulți.

    Bloguri sunt enorm de multe, dar și scriitori de cărți necitite sunt foarte mulți. Fă socoteala câți cititori unici ai avut vs care e tirajul unei cărți.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai, Archaeopteryx, e corect ca Simona Tache sa aibe de 1000 de ori mai multi cititori ca mine? E corect, pentru ca cititorii mei sunt de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dacă vrei să fii cunoscut, îți trebuie o rampa de lansare puternică. Cum ar fi o revistă sau mai ales o editură prestigioasă care să îți publice scrierile. Brandul contează foarte mult.

    Mă îndoiesc că S.Tache are cel puțin 1000 de cititori, iar tu -prin urmare- unul singur sau mai puțin.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am cam 50-60 vizitatori unici. Insa daca scriu ceva si imi fac reclama pe facebook imi vin si 200 vizitatori pe zi. Simona Tache are 200 de comentarii la unele posturi.

    RăspundețiȘtergere
  13. SIMONA TACHE NU AR FACE RECLAMA NEPLATITA LA CORA. ASTA E DIFERENTA.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu cumpar de la Cora dar cumpar foarte putin si nu fac atatea puncte. Parca anul trecut s-au resetat punctele si de ele imi puteam lua gratuit un deschizator de sticle de vin. Nu l-am luat ca mi-era rusine.

    Acolo(e la mica distanta de blocul meu) ma duc special pentru 2 chestii: paine taraneasca si salam dublu afumat.

    RăspundețiȘtergere