joi, 6 mai 2010

Prolog

Din 2001 până în 2010 am scris cu mare plăcere pe forumuri. Pe multe forumuri. Era o adevărată bucurie când deschideam un subiect nou şi vedeam că primesc cât mai multe răspunsuri sau când găseam un subiect unde aveam ceva de spus şi puteam scrie câteva rânduri. Am schimbat idei şi poze, am aflat o grămadă de lucruri noi şi interesante, am cunoscut oameni de toate felurile, m-am bucurat şi întristat în această lume virtuală care m-a ajutat enorm să evoluez.Dar în ultima perioadă nu mai regăsesc plăcerea de altă dată când intru pe forumuri. Sunt mai mulţi factori care au intervenit. Plictiseala, lipsa timpului, degradarea atmosferei forumiste din varii motive.Pentru că trebuia să gasesc un substitut forumului şi pentru că nu mă descurc deloc pe reţele de socializare gen facebook am ales să dau naştere acestui blog. Numele său este inspirat dintr-un film polonez care m-a impresionat în copilărie. Noce i dnie. L-am considerat potrivit din moment ce blogul va relata nopţi şi zile din viaţa mea.N-am creat acest blog în scopuri comerciale sau pentru a analiza diferite evenimente şi situaţii ci mai mult din nevoia de a împărtaşi cu eventuali cititori micile mele pasiuni. Cred ca am să scriu despre trenuri şi gări, despre carţile mele preferate scrise de japonezi şi nu numai, despre vinurile scumpe pe care le beau sau despre mancărurile fine pe care le prepar în bucătăria mea de la IKEA, despre filme şi muzică, despre călătorii sau întâmplări obişnuite din viaţa de zi cu zi. Sper sa insoţesc cât mai des cuvintele cu poze făcute de mine.Să fie într-un ceas bun !

29 de comentarii:

  1. Noroc, Moshulica!

    Frumos scris insa nu-mi place tipul asta de blog.
    Baga-ti wordpress fiindca are mai multe optiuni si are design mai fain. Vorbesc serios, merluc, muiuc si ce mai vrei tu!

    uite aici, ultimul meu blog. Cred ca o sa opresc la asta ca e mai aproape de sufletul meu.
    http://morom3t3.wordpress.com/

    S-auzim de gratare si vinuri multe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am intrat pe blogul tau si nu vad prea mari diferente. Important este ce scriem. Designul mai putin conteaza.
    Oricum, merci pentru comentariu. Esti primu om care imi cometeaza blogul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. bafta, Gabriel, sa-ti fie blogul cat mai interesant, cum interesanta e viata sub toate aspectele ei!

    alessia

    RăspundețiȘtergere
  4. Fain blog, la cat mai multe povestioare, bursuc neprietenos.


    Emilia

    RăspundețiȘtergere
  5. grasule, ti-ai facut blog! ce lenes esti, nu ai mai scris nimic.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu scriu putin si bine. nu am facut un blog comercial sa castig bani de reclame. scriu si eu cand pot :) iete, in seara asta am scris.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti modest. Si burghezo-mosiliesc.

      Ștergere
    2. Eu scriu puțin și în rime, am blog comercial și mă ocup cu crime.

      Ștergere
  7. Moshulica, blogspottu' vs wordpress = masina ruseasca vs. masina japoneza.

    fa-tz worpress, uita-te sub poalele lui sa vez ce are. clar are mai multe! de nu-ti place ce-i vedea, il stergi.

    intreaba-l si pe mihaitza, sa vez ca zice la fel.
    gata, e ultima data cand te bat cu asta la cap.

    RăspundețiȘtergere
  8. sa te duci deseara la ac/dc. e cu trenuri in plm.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum am realizat ca nu ți-am urat succes în activitățile blogherstice.... Așa că o fac acum (chiar dacă e puțin cam târziu): să fii sănatos și să ai forță să scrii mult și interesant și să publici episodul I din povestea cu Maya.

    RăspundețiȘtergere
  10. Prima scriere de pe acest blog mi-a schimbat viața.
    Eram un biet iepure în căutare de grădini cu legume, pierdut prin ploaia vieții, cenușiu și slab, fricos, ofticos, păros, ros până la os. Curge apa. La ușă e covorașul gri, tăcut și prăfuit. Prea multe picioare s-au șters pe el. Nu vine nimeni. Nu vinde nimeni. Nu vede nimeni. Peste câmpuri, peste mări, peste fluturi, peste țări.

    Lumina a venit fără să sune. Pentru că trebuia să găsesc un substitut forumului. Ceasul e bun și cald ca o mamă grasă cu untură pe mâini. Nopți și zile mă gândesc numai la tine. Izaura.

    De atunci leguma e legumă, salata salată și pâinea bună ce o avem pe masă. Oriunde ești în tot ce simt.

    Șarpele e la Odessa. Cu lesa. Și tot așa....

    RăspundețiȘtergere
  11. Eufrosinescu pe Cal23 aprilie 2014 la 00:52

    E 2010. Presimt că acesta va fi un bî log despre lidăl. Căcat pe lopată. Corporatiști frustrați că nu sunt recunoscuți ca atare. Șarpele la mare, mă spală între picioare. Oare cât costă fasolea boabe la Tușnad? E cineva acasă? Pe masă? Cu mortul căruia-i pasă? Un copil îi spune altuia ce norocos este că l-a întâlnit. Nu mă interesează ce gândești decât dacă mă privește. Este acum datoria mea să te golesc în întregime. Călătoresc printr-un tub și sfârșesc în infecția ta. Îți mestec carnea pentru tine. Și la dinți și la măsele. Într-un sărut pasional. De la gura mea la gura ta. Te plac. Cu ochii așa de dilatați am devenit pupila ta. Mă învățași totul despre un măr otrăvit. Deși apa este așa galbenă sunt un student sănătos. Îndatorat și atât de recunoscător elimin fluidele.

    Mă duc să ucid o broască.

    RăspundețiȘtergere
  12. Conform legilor in vigoare, va rugam sa inchideti acest blog!
    Daca mai detineti un altul instiintati-ne de urgenta si veti primi noi ordine.
    ..sarpelui, calului, broastei si tuturor animalelor pomenite in aceste posturi: Sa le fie tarana usoara!

    RăspundețiȘtergere
  13. Eufrosina Popescu8 februarie 2015 la 23:09

    Nopti si zile Eminescu nu mai vine. Oare mai stie de mine? Ii mai pasa de rusine? Vreme trece peste mine, vreme vine si nu tine, ca nu are cu cine. Niste samburi de masline scot din vine, din intestine, din albine si din crime.

    RăspundețiȘtergere
  14. Prolog, scoate ursul din bârlog și dă-i pește batog. Felicitări tovarășe pentru inutilitatea acestui blog, pentru viața semi boierească pe care o duceți. Îți dau doi ducați pentru o povestire cu un criminal sinucigaș. Fă-l să se omoare cu un făraș. Pe imaș.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pentru că azi a fost ziua mea și am împlinit 3zeci de ani vechime doresc cu această ocazie să mă fecilit și să mă sărtăboresc prin băutură maximă de calitate și multă pentru că sunt fericit deoarece e ziua și anume lu' mine. lA mULȚI aNI și la mai mare! Ura!

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu ma declar multumit. Odata ce am prins tramvaiul viata decurge frumos. Prolog? Nici macar nu stiu ce inseamna! Ma sui pe nevasta si pompez in ea pana ...gata. Viata e prologul mortii iar moartea e preludiul nasterii. Profund! Sau Procur (depinde de nivelul de vulgaritate al fiecaruia).

    RăspundețiȘtergere
  17. De acum vine vara... Inceputul caniculei. Grane aurii se vor scalda in lumina soarelui stralucitor de pe cerul patriei noastre. Gastele vor face ga ga ga, mistretii vor guita, râma va tacea. Prologul acestui blog este unul deosebit deoarece se petrece la inceput. Un inceput magik. Sex Magik. Aleister Crowley spunea "Do what thou wilt shall be the whole of the law." Fie ca nesfarsitul suvoi de idei ce vor curge pe acest blog sa nu isi piarda debitul niciodata. Aleluia.

    RăspundețiȘtergere
  18. Fecilitari pentru fluxul imaginativ continuu fluent ce strabate spectrul ideilor transcedentale, transfrontaliere si din Ploiesti. As dori ca acest blog proaspat sa salveze tinerii din aceasta tara de alienarea fata de biserica, pisici si copaci. Este foarte important sa ramanem sanatosi fundamental. Halebuia!

    RăspundețiȘtergere
  19. 12104091818676 mai 2017 la 02:43

    Multa lume pe alei. Imi placea si ea o stia. Tanta. Iubirea mea. Catifea. Multi. La ani. Fecilitari. Soaiez le bian venu.

    RăspundețiȘtergere
  20. Zager and Evans6 mai 2020 la 23:52

    In anul 2525 daca blogul va mai fi alive, sper ca urmasii sa-ti urmeze calea cat mai bright!

    RăspundețiȘtergere
  21. 10005064000006 mai 2021 la 00:20

    Pârșul este cunoscut în special pentru lunga perioadă de hibernare. De ce îi place așa de mult pârșului să n-aibe hiber?
    Remember what the Dormouse said, feed your head, feed your head!

    RăspundețiȘtergere
  22. I get up when I want except on Wednesdays when I get rudely awakened by the dustmen

    RăspundețiȘtergere
  23. Douămiidouăștreiosin6 mai 2023 la 22:43

    Hepi bărzdei și alea alea ... Aleluia!

    RăspundețiȘtergere
  24. Consider că lumea se duce rapid pe apa Dâmboviței. Deși ea nu curge așa de tare, o țin labagii în frâu de la Lacul Morii. Cică să nu se inunde Bucureștii. Pe sub albia artificială curge un râu de căcat. Căcat de capitală dar nu capitalist.De ce am menționat Dambovitza aici? Nu știu. Poate îmi e dor anul 2010 când respectivul râu era mai curat. Continuați munca de culturalizare a marilor mase camarazi. Merită!

    RăspundețiȘtergere
  25. Început sau ]nceput?
    Aș dori să-mi exprim sincerele regrete pentru fericirea provocată de lectura acestui blog.
    Profeție:
    Mulți vor fi amăgiți de povești socialiste, anti burgheze ce vor induce cititorilor nevoia de a mânca salam cu pâine acasă în detrimentul consumului alimentar în cadru organizat, în facilitățile alimentare denumite popular restaurante.
    Pepsi este moarte! Holocaust gastroenterologic!
    Profeția e că gura bate curul la final ......
    6 mai - 7 mai .... lua Steaua Cupa Campionilor Europeni .... Exact în data asta ți-ai găsit tu să îți faci blog? Jenant ....

    RăspundețiȘtergere