vineri, 19 august 2016

Bere Ale

Multă vreme am ocolit berea ale, pe care o asociam în necunoștință de cauză cu berile belgiene de abație care nu îmi plac absolut deloc. Săptămâna trecută mă aflam în Oltenița, județul Călărași. Am intrat în magazinul Lidl de lângă gară și în cadrul săptămânii britanice am găsit o cutie cu 6 beri ale diferite. 35 lei. Am zis să încerc și bine am făcut. Toate 6 au fost excelente. Le-am împărțit cu nevasta care a fost de aceeași părere. Nu sunt un mare cunoscător să spun ce gust mi-au lăsat în gură, pot spune doar că mi-au plăcut și pe viitor am să mai beau bere ale. Mi s-au părut mai bune decât majoritatea berilor de pe la noi. Produse în orașul englez Wolverhampton. Și iată ce înseamnă capitalism. Să găsești bere ale la Oltenița. Ce mai contează că în oraș au fost desfințate 7000 de locuri de muncă?



5 comentarii:

  1. Am observat ca mergi des la Oltenita.
    Ce-i de facut acolo ? Sau ce poti vedea ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Un oras linistit care imi aminteste cumva de sfarsitul anilor '80. E ca o intoarcere in timp. Imi plac locurile astea neturistice si necomerciale. Ce sa faci acolo? Te uiti la Dunare, mai vorbesti cu paznicul din port si-ti mai povesteste cum era odata. Mai mergi prin gara si cauti urme ale CFR-ului care nu mai deserveste aceasta ruta. Te mai duci la Lidl si gasesti chestii care in Bucuresti s-au epuizat demult. Mai bei un Pepsi la Petrom. Te mai duci pe la Arges. Ai ce sa faci. Eu merg de cel putin 4 ori/an si nu ma plictisesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa faci un articol despre Jocurile de la Rio, daca tot se termina azi !

    RăspundețiȘtergere
  4. Am urmarit foarte putin. Mai mult am urmarit Seul 88 daca iti vine sa crezi. La Televiziunea Bulgara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Scrie chiar si asa.
    N-a fost cea mai tare editie (si nu ma refer la rezultatele slabe ale tarii noastre), dar a fost prima pe televizor HD :)

    RăspundețiȘtergere