joi, 9 ianuarie 2014

Fosta agenţie CFR

Aţi fost vreodată în centrul oraşului Sibiu? Priviţi imaginea de mai jos. Avem un fast food obscur. Am intrat şi eu într-o seară aici şi am servit o cină ieftină şi mediocră. Ce era pe vremuri în locul acestui fast food? O agenţie CFR. Pe pliantele localului la adresă, în paranteză, chiar este trecut "fosta agenţie CFR". A murit CFR-ul. Au murit trenurile. Păcat.


3 comentarii:

  1. Pai daca a aparut internet-ul si posibilitatea de a plati online, de a iti alege locul dinainte...de ce sa mai tii o agentie deschisa? Sa ii duci BT ca pe timpuri sa prinzi si tu un loc? Du-te in Vaslui sau Iasi la o agentie CFR sa vezi ce angajate cu 11 clase si vacanta de vara au.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a luat ceva timp sa ma prind ce e aia agentie CFR. Nu am mai mers cu trenul de cel putin zece ani iar cand am mers, foarte rar am fost la agentie. De doua ori, imi amintesc: prima data cu varu-meu, sa isi faca rezervare pana la Lugoj iar a doua oara, cand am mers eu, la mare.
    M-am uitat din curiozitate cu Google Maps, sa vad daca mai exista si vad ca inca mai este acolo si ca singura cladire ramasa nezugravita, in zona.
    Mosule, daca te duci un pic mai la stanga ajungi la celebra noastra fanta arteziana. ce mai,,, ia uita-te in jur, sa vezi ce smecheri suntem ;)

    https://maps.google.ro/maps?hl=ro&ll=44.624852,22.654892&spn=0.001506,0.002411&t=h&z=19&layer=c&cbll=44.624875,22.655041&panoid=zAVIMGw-mAzXASdXn16dBA&cbp=12,334.4,,0,-12.88

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am trecut asta toamna prin orasul Drobeta Turnu Severin. In drum spre Serbia. Mi-a placut ca au strazile paralele si perpendiculare. Zici ca esti in NY. Dar de oprit nu am oprit. Doar la Lidl unde am mancat in parcare o conseva de peste cu paine. Data viitoare cand mai trec am sa ma plimb si prin centru.

      Ștergere