vineri, 5 septembrie 2014

Nesimțire sau dobitocenie?

Cum e posibil să parchezi mașina astfel când în parcare sunt zeci de locuri goale? Nu-mi dau seama dacă persoana care și-a lăsat astfel autoturismul e de o nesimțire fantastică ori de o prostie crasă. Oricum, genul de persoană care merită scuipată de toată lumea.


8 comentarii:

  1. Prostie crasa mai degraba. Iar ai fost la Lidl. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai ma duc, pentru ca nu am servitori care sa-mi cumpere mancare, bautura si ce mai am nevoie. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai la Lidl? Iti place asa mult?
      PS Poate pui si tu optiunea de abonare la comentarii. Ar fi buna in plus si abonarea prin email la noile postari.

      Ștergere
    2. Cumparaturile mari le fac la Cora. La Lidl merg doar pentru anumite chestii, pentru ca acolo nu gasesti in permanenta tot ce vrei.

      Fac ce zici tu, daca imi spui de unde :)

      Ștergere
  3. si anul asta ti-ai propus sa faci tot 100 de postari fix?

    RăspundețiȘtergere
  4. iar te sar astia la juriul fratila? cum penisu meu il pun pe mantog in juriu iarasi? dupa asta: Romanele care au ajuns în finala celei de-a doua ediții a concursului Augustin Frățilă sunt de căcat. Am reușit să termin unul singur (deși Dumnezeu mi-e martor că am încercat să le citesc pe toate): pe al Alinei Nedelea. Drept pentru care l-am notat cu punctaj maxim (5) protesteaza! bag-te in juriu! o sa primesti gratees carti frumoase, cum ar fi soldatii ori negru si rosu. sper ca astea 2 sa nu lipseasca din finala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aia cu soldatii am vazut ca a aparut la top10+. o s-o iau si eu de pe elefant pentru 10-11 lei. da-i in pula mea pe aia cu juriul lor. eu, ema cojocaru, fata aia de la litere din sibiu care si-a pus poza cu ea pe jos alaturi de cartea lui llosa, radu ionescu, petrov....suntem adevarati oameni de litere, nu doar niste bloggeri care voteaza ceva anume.

      Ștergere