luni, 25 august 2014

Camerista

Urmăresc un site sexy/porno celebru pentru filmele sale, votat de useri cel mai bun site din lume la această categorie. Un site care spune o poveste, în speță cei de acolo oferă bani unor persoane pentru a face diferite chestii cu tentă sexuală. De pildă avem un om într-o cameră de hotel și-i bate camerista latino-americană la ușa, o mulatră frumușică, îmbrăcată într-o uniformă albă, având în piept un ecuson pe care scrie Sanchez. Ține în brațe câteva prosoape albe și îi spune omului că a venit să facă curat, iar omul o poftește înăuntru și-i spune că-i dă 50 de dolari dacă îi face curat în țâțele goale. Așa zisa cameristă se arată surprinsă și spune că nu poate face așa ceva, pentru că n-a mai făcut vreodată o astfel de chestie, plus de asta sunt reguli la hotel și o poate da afară, iar pe deasupra mai află și prietenul ei. Dar omul îi spune că nu află nimeni și-i întinde banii. După mai multe tergiversări acceptă să-și dea jos sutienul. Are țâțele perfecte. Omul o laudă, fata se preface rușinată, își mai acoperă țâțele din când în când, mai dă ochii peste cap. Apoi omul îi mai oferă ceva bani pentru a se dezbrăca complet. Urmează alte scene sfioase, după care femeia se dezbracă de tot și începe să deretice prin cameră. În pizda goală, bineînțeles. Dintr-o dată sfiala îi piere și se apleacă lasciv când spală chiuveta, ori șterge praful de pe noptieră.

Sigur, nu păcălesc pe nimeni cei de la site, poate doar pe copiii de 12 ani ori pe americanii proști. Oricine își dă seama că e o făcătură, un film regizat, un scenariu. Așa zisa cameristă pare o prostituată de lux. În primul rând are părul aranjat splendid, apoi are pizda rasă, buci perfecte și tatuaj d'ala de prostituată deasupra curului. O femeie cu un asemenea corp cu siguranță nu spală wc-uri și nici nu strânge prosoapele murdare de pe pardoseala băii. Dar lumea, inclusiv eu, se uita la asemenea filmulețe, adevărate reality-showuri. E mai plăcut să vezi așa ceva în loc de "Mireasă pentru fiul meu" sau "Schimb de mame".

Trec la următorul filmuleț. De această dată o tânară reporteră merge pe stradă și întreabă femei dacă nu vor să vină la ea în apartament pentru a sări dezbrăcate pe o minge d'aia mare de gimnastică. Găsește imediat trei femei care sunt dispuse să facă asta. Cele trei par prostituate d'alea cum vezi prin orășelele de provincie din Mexic. Cururi imense, țâțe mari și lăsate, fețe obosite. E foarte amuzant să vezi ditai mai iepele sărind dezbrăcate pe niște sfere mari și colorate.

Iată, așadar, sunt oameni care fac bani cu asemenea siteuri. Lumea plătește pentru astfel de amuzamente, siteurile respective fiind recepționate numai în urma unui abonament lunar. Este și asta o meserie, chiar o artă. Dar până la urmă siteurile vând o iluzie, o închipuire. Ar fi foarte tari dacă ar face chestia asta pe bune. Adică să meargă la o cameristă obișnuită și să-i propună să facă curat dezbrăcată în timp ce ei o filmează. Așa pe loc, să vadă lumea reacții adevărate.

10 comentarii:

  1. Ar fi frumos sa faca povestioare d-astea sexy cu personaje de la noi de la sate.
    De exemplu: vine nea Vasile de la cosit si o gaseste pe fata lu' vecinu' Pandele, Catrina, pe prispa maturand. O intreaba frumos:
    - Fa daca iti dau doua palme peste ceafa maturi si la mine in ograda in tatele goale? Fata de imbujoreaza, apuca strans de coada maturii si zice:
    - Ce-ai bre? Iar ai baut tuica pe camp si te-a batut soarele in cap? Vezi ca ii spun lu' tata si matura ulita cu tine de aici pana la primarie! Nea Vasile isi da jos bracinarii si ii arata fetei mataranga zicand:
    - Hai fa, apuca si de coada asta de matura, tu-ti natia matii! Fata scuipa spre barbatul porcos, scoate telefonul mobil si incepe sa-l filmeze.
    - Lasa ca te invat eu minte nea Vasile, te pun pa iutub si pa feisbuc sa te stie tot satu, pa internetu' asta sa uita toti.... o sa te vada si popa Ifrim si comisaru' Gica nu mai zic de dom primar. Te-ai lins pe bot de motorina gratis pentru tractor. O sa ari cu mataranga de acu' incolo!
    Si iata cum a devenit nea Vasile celebru... s-au scris si cantece despre el: https://www.youtube.com/watch?v=dIW1FtVtrLM

    RăspundețiȘtergere
  2. Terminase 8 clase parca ieri.In slapii cei vechi primiti cado' de la primul ei iubit a parasit satul fara niciun resentiment.
    Vremurile se schimbasera in acelasi ritm cu care nici trairile ei nu mai erau ceva real. Doar pentru singura ei matusa ramasa in viata se intorsese.Contrastul cras intre ce a fost candva si lucitorii Christian Louboutin spune totul.
    Fusese camerista, dansatoare, dadaca.. insotitoare de caini pana cand o gasise Leo. Meritase oare sa fie curva judetului pentru gandul ei vechi si razbunator?! Catusi de putin o deranja aparitia ei publica si regizata in camera de hotel de 2 stele plus..
    Deja vanataile erau sterse, iar socul uitat demult, asadar toate aceste pentru ce?... gandurile zburau precum o ploaie de gloante in WW2, batalia Paulis.
    Numai dorinta de razbunare a lucrat in ea acesti ani.
    Pe cat de mare era bucuria matusei de reclama facuta pe pagina internet locala intr-atat era chinul fiintei blonde pentru nereusita actiune.
    Chinul ei interior si fizic incununat cu esec la vederea colivei frumos ornate a fost trait in zadar.Cu o forta fantastica Mihaela uita tot in afara de contul destul de maricel din Banca Centrala Fagetel, tragand astfel singura ponoasele nefericirii ei.
    Dar oare o inselase!?

    RăspundețiȘtergere
  3. bine, falsule! bine, invincibile!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate spui si adresa site-ului, inteleg ca una peste alta ti-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu pot da adresa aici. Pe urma ma va considera lumea un pervers, ceea ce nu este adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg, ai ajuns din intamplare la el, in timp ce cautai o carte pe google :)

      Ștergere
    2. Exact :) Plus ca lumea trebuie sa inteleaga. Nu sunt abonat cu bani la niciun site, cu atat mai mult la unul pornake. Clipurile despre care am relatat erau free, cumva de reclama. Alea cu bani nu se deschideau si parteau mult mai hard.

      Ștergere
  6. Sanchez ala nu a facut si un dirty Sanchez?

    RăspundețiȘtergere
  7. "celebru pentru filmele sale, votat de useri cel mai bun site din lume la această categorie" pornhub

    cauta "czech streets"

    ur welcome

    RăspundețiȘtergere