Ceafă de porc cu cartofi prăjiți. Probabil cel mai popular meniu din restaurantele românești, comandat de majoritatea. Localurile nici măcar nu se chinuiesc să prepare ceafa pe grătarul cu jar, o prepară la grill. O ceafă cu cartofi prăjiți la cantină te costă 25 de lei, iar într-un restaurnat 35 de lei. Dacă mai adaugi și o salată, într-un restaurant obișnuit ajungi la 50 de lei.
Am pregătit o masă pentru 5 persoane. La Kaufland au ceafă de porc feliată vândută la bucată, din galantar. Porc românesc. 5 cefe = 25 lei. Am luat o pungă de cartofi de 1 kg la 10 lei. Cartofi tăiați în zig-zag, decenți. Am mai luat amestec hawaian congelat, orez, mazăre, porumb = 10 lei. De 5 lei am făcut o salată cu castraveți, o roșie, usturoi, ulei de măsline, oțet balsamic. 50 lei în total. Ceafa preparată pe grilul de fontă.
Așadar, cu doar 10 lei o porție de mâncare senzațională. Ceafă de porc cu două garnituri și salată. 2€. Foarte ieftină este viața în România!
5 cefe cu 25 de lei. Preparate pe grătarul de fontă. |
Amestec hawaian congelat, tras la tigaie de teflon. |
Atât de ieftin! O masă completă cu doar 10 lei. |
Asta când ești un pic sociopat si fugi de lume.
RăspundețiȘtergeresau când ești strâmtorat cu banii.
Ștergere